Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
00000
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • geen eerlijke verkoper

  sm-planet
 • Positieve ervaring, dakdragers gekocht met verzending. Dag erop al in huis

  Van Gelder
 • Geen goede ervaring met deze koper. Duidelijk aangegeven dat er lichte schade was aan het product. Meneer heeft toch gekozen om 2 uur te komen rijden om het product te bekijken. Toen het niet naar zijn zin was is hij boos vertrokken. Handelt onder verschillende namen. Niet bonafide lijkt ons.

  rebecca
 • Top verkoper! Was vriendelijk en netjes op tijd. Goed advies gehad, kunnen nu op vakantie met een mooie grote dakkoffer voor een goede prijs

  Tim
 • Zeer vlotte correcte verkoper. Positieve ervaring

  kris
 • Beste , Wij wilden die dakkoffer kopen. We hebben gebeld naar die persoon TIJDENS de chat, hij nam niet op. We hebben de gevraagde prijs geboden. Daarna vragen we zijn naam DIE WIL HIJ NIET MEEDELEN , vroegen ze adres , wilde zijn huisnummer niet geven moesten ergens afspreken op een hoek . We waren toen nog akkoord , maar doordat wij zijn naam vroegen haakte hij af . Dat is 'tweedehands ' ONWAARDIG dergelijke PERSONEN ? Jullie mogen gerust als bevestiging onze chat natrekken. Groetjes

  Suzy
 • Dakdragers besteld. Geel vlotte reactie en correcte afhandeling. Ze werden tijdig verstuurd en waren zoals beschreven.

  roxymichiel

U staat op het punt om uw waardering voor Ivo te verwijderen.