Oldtimers Arendonk

Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****16985
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Al enkel onderdelen gekocht bij René, steeds afgehandeld volgens afspraak en met het juiste advies. De communicatie verloopt steeds zeer vlot en snel, een aanrader!

  Christian
 • Hallo beste oltimers liefhebbers hier met poriau uit lierde heb een jaar geleden een w140 600 v12 bij renee gekocht was hier en daar wel iets aan maar werd zeer professioneel gemaakt gratis heeft ook een nieuwe kabelboom er in gelegt rijd nu uitstekend ja hij kent zijn vak hoop nog lang bij renee langs te kunnen gaan als je dus denkt een oltimer te willen kopen moet je beslist eens langs gaan bij renee is een rustig en bekwaam vakman groetjes

  loeken
 • Ongelofelijk goede technicus! Ik had een zogenaamde "kerstboom" op mijn dashboard van mijn 500SL, betekent dat alle lampjes flikkeren. René heeft dat heel netjes en voor een prima prijsje gefikst. Maar mijn grootste zorg was dat de soft top niet meer dicht kon. Voor diezelfde prijs heeft hij dat ook nog eens voor elkaar gekregen. R129 bezitters: gouden tip: ga naar René!!

  Lorenzo George
 • vorig jaar mercedes gekocht altijd super behandeld ,wegens ziekte konden wij niet meer tijd door brengen met de wagen en heeft René deze netjes terug over genomen voor een eerlijke prijs zonder discutie voor mijn andere oldtimer niet bij hem gekocht zoekt hij eveneens mee naar een oplossing, als ik ooit het geluk heb terug te kunnen oldtimeren zal ik zeker weer langs René gaan,ongetwijfeld

  Annick Gotink
 • Ik heb een 300SL 24 klepper gekocht en had na een paar dagen een probleem met het openen van de kap. René Van Liemde heeft dit professioneel en gratis op gelost. Er moesten meer handelaars zijn zoals hij, een dikke pluim. Bob Van Cant

  bob
 • Wij hebben deze wagen verleden week gekocht en zijn heel tevreden over de wagen alsook over de service, echt een aanrader voor iemand die een oldtimer wil kopen, bedankt René voor al de goede zorgen, wij maken publiciteit voor jouw bedrijf.

  VERLEYSEN PATRICK
 • Heb bij dhr. René van Liemde een wagen gekocht Mercedes cabrio 300 sl 129. Mijn droom ging in vervulling. De kleine mankementjes werden met de glimlach en vakkundig hersteld en zonder kosten ten mijne lasten, er zijn dan toch nog ZEER eerlijke mensen die hun klanten niet bedotten en in de steek laten. Een zeer eerlijke bediening en service. Een aanrader voor hen die een Mercedes wagen tweede hands wil aanschaffen. Bedankt en het had je goed van een oldtimer klant.

  johanson
 • René, je hebt me absoluut blij gemaakt met de FANTASTISCHE Mercedes die we bij u kochten. Je bent een man van je woord en dat is hééél zeldzaam aan het worden. Je bent een toffe, zorgzame gast die z'n tijd neemt en de mensen ook de tijd en ruimte geeft om te beslissen. ECHT VAN HARTE BEDANKT !

  Alessandro
 • Nieuwe Softtop laten plaatsen , perfect afgewerkt , zoals af fabriek , voor een correcte prijs , nog wat andere prullen ook uitstekend uitgevoerd . 10 op 10 René , Bedankt en groeten van een tevreden klant .

  Toy 2014
 • zeer positieve ervaring , een man van zijn woord , prima service, Bedankt René .

  Toy 2014

U staat op het punt om uw waardering voor Oldtimers Arendonk te verwijderen.