Persoonlijke gegevens

Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Limburg

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Ik kocht een hond 4 weken geleden, alles ok. Hond gezond, vrolijk. aanraden

  Katarzyna Mokwa
 • Mila is al bijna 2 maanden thuis. Ze was snel proper en is heel leerzaam. Ze is nu 4 maanden en vrij groot voor haar leeftijd maar kerngezond. Het is een heel lief puppytje. De hondjes worden bij Borgers niet huiselijk opgevoed maar worden wel goed verzorgd door een vriendelijk koppel.

  Dahrib
 • Onze shihTzu is nu 1,5 jaar en is wel een mooike,wel een hevig karakter, geen rustig hondje dus,enorme waakhond maar lief bij de babytjes(kleinkindjes). Ik merk wel dat ze steeds dezelfde/oudere foto's gebruiken van mooie puppy's. laat je niet vangen aan de foto's.

  Riekemarieke
 • Onze pup was drie maal zwaarder dan hij mocht zijn. Hierdoor zakt hij steeds door de knieën. Onze pup stonk ook enorm. Verder geen klachten, hij is buiten alles wel kerngezond. Overduidelijk broodfok

  Kiani
 • verzorgde dieren, proper bedrijf. al vonden we de vriendelijkheid vd baas eerder commercieel. onze puppy shih tzu is momenteel nog heel bang van een mannenstem en bang van mannenlaarzen of botienen. wss eens een trap gekregen. ze leert snel en luisterd goed, geeft zelfs al een pootje en zegt (dank u) "Waf" als ze iets krijgt. deed op 3 dagen al pipi op comando, 1 week = kaka op commando.

  Riekemarieke
 • zeer vriendelijke mens en een lief hondje mee naar huis het is proper verzorgd en de pups zijn met alles in orde

  sophievb93@gmail.com
 • Nous avons adopté un petit beagle, Cooper. Il est adorable! Très câlin, très gentil. Nous recommandons cet élevage belge.

  Stéphanie H.
 • gezonde hondjes we komen zeker nog terug indien we een tweede willen dank

  heidike

U staat op het punt om uw waardering voor borgers te verwijderen.