Plaats een zoekertje

Een goede titel met veel details verkoopt sneller

Zorg voor een opvallende titel: maak gebruik van 60 tekens. Vermeld merknaam, ontwerper of andere kenmerken die herkenbaar zijn voor de kopers zoals type/nummer, jaartal etc. Gebruik relevante zoekwoorden om uw product te beschrijven. Bijv. Iphone 4S wit met 16 GB geheugen onbeschadigd is beter dan alleen Iphone wit.

Selecteer de best passende categorie

Categorie

Volg deze stappen om de juiste categorie te selecteren. Door uw zoekertje in de juiste categorie te plaatsen heeft u veel meer kans op succes. Let goed op! Na de plaatsing van uw zoekertje kunt u de categorie niet meer wijzigen.

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Voeg een uitgebreide beschrijving toe

Omschrijf uw product of dienst zo uitgebreid mogelijk en denk aan producteigenschappen die relevant kunnen zijn voor de koper. De eerste 250 tekens worden getoond in de zoekertjeslijst en zijn dus extra belangrijk.

Om meer bezoekers te bereiken, kunt u uw zoekertjetekst ook tweetalig invoeren.

Prijs

Zoekertjes met een verkoopprijs zijn succesvoller. Kies alleen voor een andere optie als u geen vaste prijs heeft.

Kies...
Een ticket doorverkopen? Dat mag! Maar respecteer de wettelijke bepalingen en eventuele bijkomende voorwaarden van de organisator.

Conditie

Kies...

Vul hier een website in, bijvoorbeeld een website met meer informatie over uw aangeboden product of dienst.

Voeg minimaal 1 foto toe. Hoe meer hoe beter.

Foto's

Verkoop sneller en zorg voor goede foto's! De eerste foto wordt getoond in de zoekertjeslijst en moet een compleet beeld geven van uw product wat u verkoopt. Plaats daarnaast zoveel mogelijk foto's, ook van andere aanzichten en specifieke details van uw product. Tip: maak foto's bij daglicht en het liefst met een witte achtergrond. Voeg tot maximaal 24 foto's toe in jpg, png of gif-formaat (max. 15MB per foto).

Voeg maximaal 24 foto's toe.

Selecteer alle passende kenmerken

Kenmerken

Kies eerst in welke categorie u uw zoekertje wilt plaatsen, zodat we u de juiste kenmerken kunnen tonen. Vul zoveel mogelijk kenmerken in en geef de toestand van uw product aan.

Kies een categorie