Leuk arabisch veulen

Bewaar
€ 1.000,00
824 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Veulen
Rassen:
Arabier
Geslacht:
hengst

Omschrijving

Dit arabisch deugnietje zoekt een leuke ambitieuze plek. We vermoeden dat hij +-1m54 zal worden. Hij zit mooi ineen, mooie bouw, sterke benen en prachtige bewegingen. Deze arabische volbloed is dus hengst en zal bruin blijven. Hij staat gewoon op de wei met z'n moeder en andere paarden, sociaal paardje naar andere paarden toe. Het is een echte doendigaard. Hij zal snel aanhankelijk worden met wat aandacht.

Ideaal voor mensen die een arabier zoeken om volledig naar de hand te zetten. Hij lijkt door z'n goede sterke bouw ook fijn om de sport mee in te gaan. Zijn moeder wordt gebruikt om oa lange wandelingen mee te maken en heeft lage hartslagen op endurance. Zijn vader heeft familie die actief was in de westernsport. Je kan er dus echt alle kanten mee op! Beide ouders hebben een gouden karakter, zowel naast als onder het zadel.
Hij mag vanaf nu zijn mama verlaten. Zal hij inorde zijn met pas en chip. Hij zal tot het stamboek BAPS behoren, en zal over volle stamboekpapieren beschikken.

Hebt u interesse, bent u zeker welkom om een kijkje te komen nemen.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.