Magnifique hongre

Bewaar
€ 2.500,00
3515 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Recreatiepaard
Rassen:
Quarter Horse
Geslacht:
hengst
Schofthoogte:
165
Leeftijd:
4

Omschrijving

Major de Chantebise.

U hebt waarschijnlijk al de aankondiging van juni / juli 2018. Na de verkoop en het vertrek van haar vriend gezien, kon ik mezelf er niet toe brengen ze bij elkaar scheiden (om de paar dagen) I tot dusverre aan mijn zijde gehouden, de tijd om "te rouwen" over het vertrek van mijn andere paard.

Hij viert zijn 5 jaar in juni 2019. Hij gaat rond, 1m65. Het moet ongeveer 1m70 zijn aan het einde van de groei. Hij is ONC. (Papa Paint and Mom Quarter)

Gemanipuleerd sinds heel klein, het is heel dicht bij de man. Soms zelfs een beetje te veel. We moeten regelmatig herwerken lopen naar de geest van zijn mensenrechten te respecteren (anders kom je knuffelen zittend op je rug) Hij weet het verzorgen, douchen, MF, reist hij heel goed in een bestelbus / vergezeld ...

Major is pre-broken. Dat wil zeggen dat hij al drie keer met zijn vriend (en) is gaan wandelen, maar hij alleen is nog steeds erg aan het stressen. Dit is helemaal geen dwaas (integendeel!) Maar hij is niet gewend om "alleen" te zijn zonder zijn mens of een vriend aan zijn zijde. Dus er is nog steeds werk. Het heeft comfortabele en erg leuke SUUUUPERS! Het wordt gemonteerd in het westen van zadel en sidepull (Weet niet de kaken) is op blote voeten nu, maar voor zijn comfort, ik denk dat we moeten overwegen een vals of hoefschoenen (zeer gevoelige voeten bij de geringste kleine stenen ... )

Level karakter, Major is nieuwsgierig en "jack-of-all" (nooit verlaten zijn lade handborstels F602) Hij denkt dat hij een shetland, zodat het niet altijd overeen met de plaats die het neemt geen van zijn kracht. Hij is ook een grote blunderaar die altijd goed wil doen! Maar hij heeft ook een heel sterk karakter.

Hij leeft H24 in weide en kudde! Hij biedt geen ondersteuning voor boksen. En hij doet het heel goed.

Dus hij heeft iemand nodig met ervaring en die tijd heeft om aan hem te besteden. Ik denk dat het ideaal voor hem iemand is die al een of twee paarden heeft, maar niet meer. Hij is graag exclusief! Let op, niet voor iemand die graag zijn paard op slot ziet in een kooi van 3x4m F609

Hij zal een goede vriend zijn voor een wandeling en een wandeling. Ik had het moeilijk hem voor te stellen op het circuit (hij zal zich snel vervelen)

Hij is in orde van tandarts, MF, wormafdrijvend. Geen vaccins (door persoonlijke keuze) Het is negatief voor PSSM-ziekte. Hij heeft een luizenabonnement, dus hij moet regelmatig worden behandeld.

Niet voor beginners. Hij is op zoek naar zijn familie voor het leven.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.