Gezocht: arabier dat ik een forever home mag bieden!

Bewaar
€ 1.500,00
3543 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Recreatiepaard
Rassen:
Arabier
Geslacht:
merrie

Omschrijving

Hallo iedereen, ik ben opzoek naar mijn eigen arabje.

Laat ik mezelf even kort voorstellen.
Jaren geleden kocht ik mijn eigen eerste pony, een halfbloedje toevallig! Door haar werd ik helemaal verliefd op het ras. Helaas ben ik als jong meisje bedrogen bij de aankoop, waardoor ik een pony had met zeer ernstige artrose. Natuurlijk heb ik haar gehouden en tot op de dag van vandaag is ze mijn soulmate!
Vervolgens kocht ik mijn eerste echte sportpaard, deze keer nam ik mijn voorzorgen en nam rx-foto's en nam iemand mee om een oogje in 't zeil te houden. Helaas, vervalste foto's en deze keer een paard met kapotte meniscus. Ik heb hem laten opereren en ook hij staat nog steeds gelukkig op mijn weide.
Doorheen de jaren is mijn liefde voor de AV alleen maar gegroeid, ik kreeg de kans om met de meest fantastische paardjes te werken. Toch nam ik nooit de stap om terug zelf eentje te kopen, tot op de dag van vandaag. Ik merk dat ik mijn plezier in het rijden kwijt ben, dat ik iets ontbreek, ik mis iets. En ik ben er nu achtergekomen wat.

Wat voor paardje zoek ik?
-een arab natuurlijk :D halfbloed mag ook.
-liefst onbeleerd, indien beleerd dan wel graag pas beleerd vanaf 5 jaar. (ivm rugwervels etc.) Maar moet eigenlijk niets kunnen.
- minstens 3,5 jaar, maximum 8 jaar
-een merrie ! (want dat was mijn grote spijt met mijn ruin, dat ik er geen veulentje meer van kon krijgen toen hij ongeschikt bleek te zijn voor de sport)
-geschikt voor de sport, want dat is wat ik wil doen. (lees: wat dressuren, wat mini mini jumpings eventueel, een kleine endurance,...)
-mijn budget is max €1500. (de reden? Ik wil mijn centjes liever spenderen aan de verzorging dan aan de aankoop. Ik steek erg veel geld in onbeperkt ruwvoer, zoveel mogelijk weidegang, zadels die op maat zijn,...)

Wat bied ik?
-een forever home
-24/7 weide, natuurlijke en paardvriendelijke omgang. (bitloos, natuurlijk bekappen,...)
-een mini kudde
-oneindig veel liefde...
-Ik ben erg actief bezig met mijn paardjes dus je zal ons zeker vaak tegenkomen!
Het is niet dringend, ik wil gewoon echt mijn soulmate-arabje vinden. Ook wil ik zeker een klinische keuring doen met mijn eigen dierenarts.

Alvast bedankt voor het lezen van deze hele tekst alleen al !

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 13 februari 2015
  • Roosdaal Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek (Vlaams-Brabant)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.