Betrouwbare ruin

Bewaar
€ 2.500,00
3127 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Recreatiepaard
Rassen:
NRPS
Geslacht:
ruin
Schofthoogte:
173
Leeftijd:
12

Omschrijving

Door omstandigheden ben ik jammer genoeg genoodzaakt om te stoppen met de paardensport.
Bijgevolg zet ik met enorm veel pijn in het hart mijn allerliefste maatje Koblenz te koop. Het is een zwarte ruin (meestal bruin door de zon) van 1m73. Hij wordt 12 jaar in juni. Ik heb hem op 2jarige leeftijd van de fokker gekocht dus hij is bijna 10 jaar in mijn bezit.

Koblenz is een enorm braaf en betrouwbaar paard. Hij wordt voornamelijk recreatief gereden. Crossen in de bossen doet hij het liefst. Alleen of met vriendjes. Het ideale wandelpaard. Je kan in groep vertrekken en tijdens de wandeling alleen verder gaan. Verder wordt hij dressuurmatig gereden d.m.v. rechtrichten. Balkjes lopen vindt hij ook enorm leuk. Vrijspringen vindt Koblenz fantastisch zolang het niet te hoog wordt. Dan kan hij de afstand niet goed meer inschatten. Hij heeft ook een mooie basis in grondwerk. Springen ohz doen we niet. Voor de onzekere ruiter zou hij het ideale paard zijn om terug vertrouwen te krijgen in de paardensport.

In omgang is Koblenz het liefste paard. Hij heeft respect voor jouw ruimte. Bij het poetsen is hij super braaf. Koblenz heeft geen stalgebreken. Hij is altijd op tijd geënt en ontwormd, heeft geen hoefijzers, gaat jaarlijks op controle bij de tandarts (Ok voor 2019) en wordt minstens 2 keer/jaar gehandeld door een osteopaat (Laatste behandeling was januari 2019). Koblenz staat 24/7 buiten in een kudde. Het is een super sociaal paard. Zowel naar andere paarden als naar mensen. Hij heeft wel dagelijks zijn portie aandacht nodig. :)

Ik ben op zoek naar een koper die Koblenz ongeveer hetzelfde leven wilt geven dan hij nu gewend is aangezien hij dolgelukkig is. 1 vereiste is dat hij terug 24/7 buiten gestald wordt in een kudde. Een goede thuis is véél belangrijker dan de prijs. Handelaren of maneges hoeven niet te reageren.
Het is mogelijk om tegen een meerprijs zadel en toebehoren over te nemen.

Heb je nog vragen of wil je Koblenz graag ontmoeten?
Stuur mij dan zeker een mailtje.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.