Uw droom arabische volbloed

Bewaar
N.v.t.
346 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Overig
Rassen:
Arabier

Omschrijving

Bent u op zoek naar uw droomarabier? Wij hebben heel wat mogelijke kandidaten!

We hebben een groot aanbod van Arabische volbloeden en halfbloeden met een zeer goede afstamming. Deze paarden zijn allemaal in de hand, hebben een tof, zacht karakter.
We hebben zowel veulens tot volwassen paarden in alle prijsklasses! We hebben hengsten, ruinen (bereden of niet bereden) en merries (ev. drachtig). Zowel een aanbod voor show, recreatie, sport, fok...!

Momenteel hebben we enkele bereden paardjes klaarstaan, met potentieel voor de endurance, gewone recreatieve - lange wandelingen, dressuur, grondwerk...

De paarden die nog niet bereden zijn, kunnen op aanvraag zadelmak gemaakt worden bij oprechte interesse. Ruining kan ook bij ons gebeuren! Dierenartskeuringen zijn uiteraard ook toegestaan!

Of droomt u van een eigen veulen met uw merrie, wij hebben enkele prachtige goedgekeurde dekhengsten ter beschikking. Bekijk hier onze lijst aan beschikbare dekkingen: http://florentinaarabians.wixsite.com/florentinaarabians/hengsten

Het is namelijk onze bedoeling dat onze paardjes op een goede thuis terechtkomen, een plek waar we ze verder kunnen opvolgen! Bent u dus nog steeds op zoek naar uw droom arabische volbloed, dan gaan we graag voor u opzoek naar een geschikte vriend voor het leven! Stuur ons een mailtje met uw vereisten, dromen, plannen en prijsklasse :)

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.