All around merrie 7jaar

Bewaar
€ 5.500,00
8482 x bekeken sinds
Soort:
Overig
Geslacht:
merrie
Schofthoogte:
1.63
Leeftijd:
7

Met veel spijt in het hart verkoop ik mijn 7-jarige merrie wegens het hebben van andere dromen. Ze is heel braaf bij de hoefsmid en zal nooit stampen of bijten. Ze kan bereden worden door beginners of door gevorderden. Steigert of bokt niet. Is geschikt voor dressuur, springen en eventueel western. Is vroeger western bereden geweest en won hierbij prijzen bij de pleasure. Ook kon ze goed tussen de koeien. De laatste tijd is ze engels bereden. Ze heeft wedstrijd ervaring tot 80cm maar kan zeker hoger (vrij 1m20 hoger nog niet geprobeerd) er moet wel bij gezegd worden dat ze voor het springen wel een strenge ruiter nodig heeft. Dressuur heeft ze tot nu toe B-proefjes in gelopen wat haar ook goed af ging. Buiten is ze braaf maar kan niet alleen.
Riveira is een goudeerlijke merrie die alles doet voor haar ruiter, we zijn dan ook opzoek naar een blijvend huisje waar we af en toe op bezoek mogen komen. Maneges en handelaars hoeven NIET te reageren.

Meer foto's/filmpjes op aanvraag.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.