Gezocht: halve stal te Brecht (grens Malle-Zoersel)

Bewaar
Prijs o.t.k.
392 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Dressuurpaard
Rassen:
Ned. Warmbloed
Geslacht:
merrie
Schofthoogte:
163cm
Leeftijd:
12

Omschrijving

Hallo

Ik heb een hele lieve 12-jarige KWPN-merrie van 163cm waar ik veel te weinig tijd voor heb.

Babs houdt enorm van aandacht en mist het om regelmatig iets meer te doen dan op de wei of in de stal te staan. (Momenteel rijdt ze 2 à 3 keer per week, vaak minder.)

Ze heeft nood aan een ruiter met een zachte en correcte hand die haar laat ontspannen tijdens het rijden. Ze is voorwaarts, leergierig en werkwillig. Met een nieuwe ruiter kan het wel even duren voor ze zich ontspant tijdens het rijden. Vandaar dat ik op zoek ben naar iemand die zelf rustig en ontspannen rijdt.

Babs wordt voornamelijk dressuurmatig gereden, maar de houdt ook wel van een sprongetje en is braaf, doch voorwaarts, op wandeling. Verder is ze ook erg goed met kindjes. Mijn twee dochtertjes rijden al mee voorop van voor ze konden lopen. De oudste (6) kan zelfstandig figuren met haar rijden in stap en draven aan de longe.

Babs staat gestald op een familiale pensionstaling met ruime binnenpiste, 2 buitenpistes, longeerpiste, weiden en paddock (wordt dagelijks buiten- en binnengezet) en goede uitrijmogelijkheden (vlakbij Drieboomkesberg).

Wil je graag eens komen kennismaken, dan kan je me bereiken op volgend nummer: 0494919188.

Hopelijk tot binnenkort.

Groetjes, Kirsten

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.