Zorr Powermatic 2 PLUS Sigarettenmaker

Bewaar
€ 89,95
783 x bekeken sinds

Kenmerken

Overig:
Sigaretten & Sigaren
Conditie:
Nieuw
Website:
www.sigarettenmakershop.nl/zorr-powermatic/2-plus
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

De enige echte Zorr Powermatic 2 plus is ook in 2019 zonder twijfel de beste elektrische sigarettenmaker die u kunt kopen in België en Nederland. Geen onnodige toeters en bellen, deze vulmachine doet gewoon wat die moet doen; perfecte sigaretten maken in slechts een paar seconden tijd.

Door zelf sigaretten te maken bespaart u al gauw meer dan 20 cent per sigaret. Op jaarbasis loopt dit op tot een beparing van dik 1500 Euro (bij een pakje per dag).
De beste en snelste manier om zelf sigaretten te maken is met de Powermatic 2 Plus elektrische sigarettenmaker. Binnen enkele seconden maakt u een perfect gevulde sigaret - kwalitatief vergelijkbaar met de sigaretten uit een pakje. Bekijk het demo filmpje op onze site, of via youtube. Bereken uw exacte besparing via https://www.sigarettenmakershop.nl/zelf-sigaretten-maken/besparing

De Powermatic 2 plus sigarettenmaker heeft alles wat een sigarettenmachine moet hebben. Hij maakt werkelijk perfecte (100% gevulde) sigaretten die niet onder doen voor fabrieks sigaretten die u in de winkel koopt werkt zeer vlot en is zeer krachtig en robuust.

- Werkt geheel elektrisch- en automatisch
- Maakt moeiteloos perfecte sigaretten
- Geen afvallende askoppen (zoals bij goedkopere modellen)
- Deze robuuste machine werkt zeer gemakkelijk en snel
- Niet tevreden? Geld Terug Garantie. ( 30 dagen de tijd om te retourneren)

Leveromvang Powermatic 2 Plus:

- De Originele Powermatic 2 Plus (pas op voor namaak)
- Tabaksopzetstuk
- Sigarettenopvangbakje
- stroomkabel (1,5 m)
- 3 Delige schoonmaakset
- Handleiding
- 1 Jaar garantie

Over ons: Top Sigarettenmakers is online webshop die gespecialiseerd is in roken gerelateerde producten tegen eerlijke prijzen. Bij ons staat service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Wij leveren uitsluitend originele merken handmatige en elektrische sigarettenmakers van de merken Zico Usa, Zorr, Powermatic, Gizeh, Poweroll, Mascotte, Top-O-Matic, Golden Rainbow, maar ook filterhulzen en Piezo en Zippo aanstekers en sigarettendoosjes.

Neem contact op via de website www.sigarettenmakershop.nl of via Facebook.

Verzending is Gratis in Belgie (en Nederland) - Als u vandaag voor 22:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling vandaag nog naar u verzonden.
Niet tevreden? Geld Terug!

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.