Te koop; Woonwagen / Roulotte / Pipowagen / Tiny House

Bewaar
€ 15.000,00
243 x bekeken sinds

Kenmerken

Overig:
Overige artikels
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen

Omschrijving

Te Koop: Te Koop: Woonwagen / Roulotte / Pipowagen

breed 2.38 m x lang 8.00 m x hoog 2.00 m (totale hoogte; vloer tot nok is 3.35m) gewicht 3.500 kg laadvermogen 3.500 kg

Noord Duitse woonwagen, gebouwd bij; Herman Köhler Elmshorn (waarschijnlijk destijds in opdracht gebouwd) firma (1932) bestaat nog steeds als vrachtwagen- aanhangwagen bouwer.

Géén kenteken en mag dus niet de openbare weg op. Vervoer met een dieplader.

Bouwjaar is tussen 1950 - 1960
Te gebruiken als B&B, Tiny house, Atelier, Pipowagen, Logeerruimte, verhuurbaar voor +/- 250,- p.w.
Plaatsing; (op eigen- of gehuurde grond) mag overal geplaatst worden omdat het een voertuig is, dus géén vergunningen etc. nodig.

Waardevaste investering.
Vraagprijs; ++ 15.000,- nader overeen te komen maar géén onzin biedingen, daar wordt niet op gereageerd.
Huidige standplaats: omgeving Antwerpen

Tot in 1992 gebruikt door een circusfamilie, daarna een werkplaats en weer terug gebracht tot een woon/logeer wagen. In zeer goede staat. Balken onder de voordeur worden nog vervangen wegens het verwijderen van het bordes. Huidige trap is een tijdelijke noodvoorziening en dient vervangen te worden. Dak is volledig vernieuwd, dakbedekking met PDM rubber, muren rondom geisoleerd met vier centimeter isolatie. Volledig nieuwe vloer met daarop laminaat, onder de vloer 5 centimeter zeer goede isolatie. Deuren zijn uit de originele woonwagen en van eikenhout. Wordt leeg verkocht, over de meubelen en oude gedemonteerde cuisineire (1930) (hout/kolen) vallen afspraken te maken. Toiletruimte is voorzien van een chemisch toilet. De muurschilderingen (gesigneerd) horen bij de woonwagen en werden gemaakt door een kunstenares. Wordt in de winterperiode verwarmd met keramische kachel (2). De art deco gaskachel is niet aangesloten en wordt niet mee verkocht. Buitenkant is van Cederhout met messing schroeven. Daklijst buitenrand moet op sommige plaatsen vervangen worden en is dezelfde als de sierlijst (rondom) aan de binnenkant, alwaar de elektrische kabels achter verwerkt zijn, de volledige bedrading is 15 jaar geleden geheel vervangen, rondom stopcontacten. De woonwagen staat op blokken en werd ongeveer 2 jaar geleden verplaatst, wielen en banden zijn goed. Voor meer informatie stuurt u een bericht.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 1 mei 2018
  • Kapellen (Antwerpen)
  • *****67715
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.