Pakket 7,3 -- Baas zijn

Bewaar
€ 21.000,00
3710 x bekeken sinds
Overig:
Overige artikels
Conditie:
Gebruikt

Hey,

Ik ben Dries van de Voorde, nu ex-uitbater van Eldi te Aalst. Door gezondheidsproblemen en de enorme hoeveelheid werk, kon ik niet meer verder de taak van zelfstandig gerant normaal beoefenen.

Het beste en ook absoluut het makkelijkste voor me is, dat ik de gehele investering in 1 keer de deur uitkrijg. In plaats van miljoenen berichten en biedingen te onderzoeken, nakijken of het serieus is of het sjacheraars zijn of..

Vorige pakketten vind U op onderstaande link

https://www.2dehands.be/computer-game-consoles/computersystemen/apple-systemen/pakket-1-352813664.html

7.3--> € 21 000 Pakket 7 + leren inbouwtoestellen plaatsen, gevulde gereedsschapskist met allerlei winkelbenodigdheden. Facom schroevendraaiers en Facom rik en rak (levenslange garantie) en reclame van Eldi op de wagen. Ik help je per week 6 dagen van de 7 tot en met 31 december!! Jij kan je ding doen, de winkel moet jouw terrein worden. Klanten soigneren en Eldi Aalst gaat zeer groot worden.. Willen is kunnen..

Klanten/vooral d'Oiljstenereis zijn de verkopers beu, bij de grote concurrenten van Eldi is er elk half jaar meestal een andere persoon, het zijn minimumlonen die de reuzen geven, 80% van die mensen ervan zijn gewoon aant zwetsen.
Ik ga eerlijk zijn, vroeger ben ik ook zo begonnen, in Belcompany achter het Aalsters belfort.
Ik stopte wanneer de reus Telenet, Belcompany opkocht. Ik weet dat al die jaren verkoop, niks zegt over je kennis, want als je het nieuwste gelezen hebt is het al terug oud.

Mensen komen niet naar een winkel om info te hebben over het product. Zij willen service ná verkoop. Dat wou en kon ik geven, maar ik kon er niet genoeg tijd voor maken..
Lokaal kunnen we dat samen wel rond krijgen en willen is kunnen.

Service na verkoop is geldklopperij geworden, tegenwoordig is het normaal, dat als uw €800 dure wasmachine defect is, U een dag verlof moet nemen voor een reparatie onder garantie.

Dit is een beetje in het genre als terug te moeten rijden naar den bakker wanneer hij U een beschimmeld brood meegaf; bepikt.

Ik wil mij meer focussen op service; mensen in nood verder helpen. Ik was laatst bezig met een boiler uiteen aan het halen, maar na een tijdje verstond ik hoe dat werkte, nu werkt dat ding perfect, problemen oplossen als ze zich stellen.

Tijd en boterhammen heb ik wel nodig

Het eerste jaar gaat U wel moeten focussen op verkoop anders gaat er niet genoeg boter bij aane vis kommen.

Dit starterspakket is een kleine investering zonder veel risico, iedere boekhouder die U een financieel plan zal kunnen opmaken, bevestigt U zeker dat deze kost snel is weggewerkt.

De winkel moest na de opmaak van mijn contract, zes van de zeven dagen open, uren mocht ik zelf kiezen en in het begin is het echt hard werken, maar je vertegenwoordigt een bedrijf met een heel mooie Belgische geschiedenis. En met een megaservice ná verkoop.

Op dit moment heb je de mogelijkheid om net naast de megapopulaire Albert Hein, de enige kleine zelfstandige te kunnen zijn in het centrum van Aalst dat alle Electro aanbiedt, twee andere zelfstandigen stopten recent en de derde die quasi alleen bruingoed doet zei me dat hij het ook moeilijk had om op te boxen tegen internet en reuzen zoals mediamarkt..

Eldi biedt in België op dit moment de beste service

Net zoals Apple, Dyson, Facom, die producten zijn wat beter afgewerkt maar je betaalt ook gewoon voor de service na verkoop. Bijv. een reparatie van een defecte “wiko”-smartphone duurt drie weken, een Apple iphone vier dagen dagen. Samen zijn we sneller dan het internet. Bij noodsituatie 24h/24h direct langs komt en het probleem oplost of zijn best doet om het op te lossen,
en we geven als enige van de 'reuzen'

GRATIS 5 jaar garantie op

AEG, BOSCH, SIEMENS, BAUKNECHT

U kan ook de LAAGSTE PRIJSgarantie aanbieden, net zoals de reuzen als Mediamarkt, Krefel of Vandenborre. Websites volgen we niet.

Eldi begon in een garage, een man knutselde een wasmachine in elkaar en het legendarische Friac was geboren.

Zeker hier in het Aalsterse, dit Belgische witgoed werd vroeger zelf in het actuele mooie Aalsterse gemaakt.

Ik was blij dat Eldi mij de toestemming gaf om zelfstandig uitbater te worden in een, net mooi vernieuwde winkel.

Eldi Aalst was de derde winkel van Eldi, ze zitten nu bijna aan nummer honderddertig!

Ik leidt je op en je staat snel alleen.. U bent baas!

U zal waarschijnlijk mijn klanten-bestand krijgen. Mijn voorganger André heeft mij ook een mooi klanten-bestand achtergelaten.

“Ik dee derop voesj” zeggen ze hier!

Waarom werd hij zo groot?

Hij herstelde defecte toestellen achteraan in de stock. Maar nu nog steeds stoefen ze op hem, hij is al jaren op pensioen.

Voor elk probleem is een oplossing.

Woensdagavond om 21:30 28 juni 2017 schluss damit

Dries Van de Voorde

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.