Xotic SL Drive (Marshall Super Lead/Super Bass in a box)

Bewaar
€ 90,00
89 x bekeken sinds
Verzendkosten vanaf € 4,50

Kenmerken

Instrument:
Effecten
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Veel fabrikanten van overdrive pedalen claimen dat het ze gelukt is om het geluid van een Marshall in een metalen doosje te stoppen. Xotic is één van de weinigen die dat ook echt gelukt is. De Xotic SL drive is een ware 'Marshall in a box'. SL staat dan ook voor 'Super Lead' één van de meest begeerde Britse versterkers ooit. Bovendien is het bedieningspaneel uitermate overzichtelijk terwijl het pedaal toch beschikt over een uitgebreide toonregeling.

Uitgebreide toonregeling:
Naast de drie externe regelaars heeft het pedaal vier externe mini-schakelaars (dip-switches). Met de eerste twee bepaalt u het frequentiebereik van de externe 'tone' regelaar, met switch drie schakelt u de high/mid cut aan of uit en met switch 4 ingeschakeld krijgt u een extra boost van 6 dB. U krijgt dus niet alleen een heerlijke Britse overdrive, u kunt deze ook nog eens op vele manieren bijschaven.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.