Condor SC2000 Motorsteun (NIEUW)

Bewaar
€ 200,00
265 x bekeken sinds

Kenmerken

Accessoires:
Aanhangers
Conditie:
Nieuw
Website:
www.motorsteun.be/nl/sc2000/

Omschrijving

Nieuw in de doos Condor SC2000 Motorsteun
Luxe motorsteun, zie info:
De Condor® SC2000 "Trailer Only Chock" is een volledig aanpasbare motorsteun geschikt voor bandenmaat van 14-22 / 80-230 mm. Het gepatenteerde sluitmechanisme ondersteunt veilig en moeiteloos uw motor in rechtopstaande positie op alle soorten transportplatforms. De motorsteun is eenvoudig in te klappen. Het vastmaken en losmaken van uw motor neemt slechts enkele seconden in beslag.

U kan zelf helemaal alleen uw motor vastbinden. In de meeste gevallen heb je slechts twee spanbanden, één aan elke kant met verbinding achteraan in het midden van de motor, zonder dat er aan de voorkant moet vastgebonden worden.

De Condor® SC2000 is geschikt voor motoren tot 1000 kg, is gemakkelijk inklapbaar en dus eenvoudig op te bergen en weegt slechts 11 kg. Rechtopstaand zijn de afmetingen 9" breed, 25" lang en 15" hoog. Ingeklapt wordt dit 9" breed, 25" lang en 7" hoog.

Nieuwprijs 262,50 € deze doos mag afgehaald worden voor de vaste prijs van 200€
Minder bieden heeft geen zin, dank u.
Opsturen kan ook op koste van de koper.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.