Home Verzamelen

3 resultaten voor oldtimers arendonk

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters: Verzamelen
Sorteer op
 • Echte Mexico 12 pieces western lederen zweep

  Echte Mexico 12 pieces western lederen zweep

  Te koop: echte mexico 12 pieces western lederen zweep lengte 3,60 m, de koord niet meegeteld. De zweep heeft een houten handvat . De zweep heeft enkel gediend om in western oldtimers clubs wedstrijden mee te doen. Deze zweep kan worden afgehaald door de koper, maar kan ook worden opgestuurd, de verzendkosten zijn ten laste van de koper.

  Ophalen of Verzenden
  € 75,00Ingang Marleen3 jul. '19Arendonk
 • : Mooi gegraveerde oldtimer western polsbanden in dik leder

  : Mooi gegraveerde oldtimer western polsbanden in dik leder

  Te koop: mooi gegraveerde oldtimer western polsbanden in dik leder,de manchetten zijn helemaal met de hand gegraveerd en hebben de tekening van een mooie arend . Deze worden gedragen over de manchetten van het hemd. Voor echte westerners die weten wat ik bedoel. De polsband (manchetten) hebben een polsomtrek van 20-21 cm en zijn donkerbruin van kleur. Deze kunnen door de koper worden afgehaald of opgestuurd, maar de verzendkosten zijn ten laste van de koper.

  Ophalen of Verzenden
  € 55,00Ingang Marleen3 jul. '19Arendonk
 • western polsbanden met op de rand een fijne tekening in gegr

  western polsbanden met op de rand een fijne tekening in gegr

  Te koop: mooie oldtimer western polsbanden met op de rand een fijne tekening in gegraveerd in leder met knippersluiting. Deze worden gedragen over de andere polsbanden van het hemd. Is heel origineel voor echte westerners, de polsband (manchetten) zijn geschikt voor een polsomtrek van 20 – 21 cm en hebben een bruine kleur. Deze kunnen afgehaald worden door de koper of kunnen worden opgestuurd, maar de verzendkosten zijn ten laste van de koper.

  Ophalen of Verzenden
  € 45,00Ingang Marleen3 jul. '19Arendonk
Zoekertjes gerelateerd aan oldtimers arendonk