HomeTuin en Terras Jacuzzi's 582 resultaten

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op
Je hebt gezocht in

Jacuzzi's

.

Is een jacuzzi een bubbelbad?

Een jacuzzi is een bubbelbad of een spa. De Italiaans-Amerikaanse Candido Jacuzzi vond een hydrotherapiepomp uit voor zijn zoon die aan reuma leed. Eind jaren í60 produceerde hij op basis van deze pomp een bubbelbad met waterstralen. Zo werd de Jacuzzi het eerste Èn het bekendste merk bubbelbaden. Daarom wordt een bubbelbad nog vaak een jacuzzi genoemd.

Wat is het verschil tussen een jacuzzi en een whirlpool?

Jacuzzi, spa, bubbelbad of whirlpool: het betekent allemaal hetzelfde. Een jacuzzi is een verwarmd zitbad (38°C) voor meerdere personen waar onderaan lucht door gepompt wordt: zo ontstaan er luchtbellen en waterstralen die voor een ontspannend effect zorgen. Sommige jacuzzi's hebben ook verlichting en ingebouwde luidsprekers.

Wat is een hottub?

Een hottub is een warmwaterbad uit hout. Het water wordt opgewarmd door een houtkachel. De hottub komt oorspronkelijk uit Scandinavië, heeft een natuurlijke look en is goedkoper in aankoop en gebruik dan een jacuzzi.

Hoeveel kost het onderhoud en het gebruik van mijn jacuzzi?

Het onderhoud van een jacuzzi komt neer op het schoonmaken en regelmatig vervangen van de filters. Reken op 4 tot 6 filters per jaar. Ook de leidingen moet je af en toe reinigen. Om schadelijke stoffen uit het water te halen, moet je regelmatig de pH-waarde checken en het desinfecteren met chloor. Het water moet om de 3 ‡ 4 maanden ververst worden. Het energieverbruik van een jacuzzi is hangt af van het type, het seizoen, de temperatuur en hoe vaak je hem gebruikt. Reken gemiddeld op Ä 1,50 per dag voor de elektriciteit. Tip: een opblaasbare jacuzzi verbruikt doorgaans minder stroom dan een jacuzzi in kunststof omdat de lucht in de banden isolerend werkt.

Waar vind ik een tweedehands jacuzzi?

Een jacuzzi in de tuin of op je terras is vaak een heerlijk en betaalbaar alternatief voor een zwembad. Ideaal om na een lange werkdag zalig te ontspannen met je gezin of vrienden. Ben jij ook op zoek naar een rond of rechthoekig bubbelbad? Kijk dan zeker eens op 2dehands in de categorie Zwembaden, Jacuzzi's en Spa's. Daar vind je een ruim aanbod aan jacuzzi's in allerlei modellen, uitvoeringen en groottes van bekende merken zoals Intex, Bestway en Lay-Z-Spa.