Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op
Je hebt gezocht in

Zetels | Zetels

.

Hoeveel soorten zetels zijn er?

Er zijn allerlei soorten zetels, in tal van maten. Denk aan een hoeksalon, een 2-zitter, een 3-zitter of een chaise longue. Je hebt vintage zetels of echte klassiekers zoals een Chesterfield of de Togo van Ligne Roset.

Kies ik beter een zetel in leder of in stof?

Het materiaal bepaalt mee de look en uitstraling van je zetel. Of je leder of stof kiest, is vaak een kwestie van smaak. Een lederen zetel is gemaakt van een duurzaam natuurproduct dat makkelijk te reinigen is. Bij een stoffen zetel let je best op de kwaliteit en de dikte van het materiaal en hoe vlekproof de stof is. Tip: als je zetel in de zon komt te staan, kies je best een lichte kleur stof of leder. Donkere kleuren verbleken vaker in het zonlicht.

Wat is de ideale zeteldiepte?

De ideale zeteldiepte is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Doe je niets liever dan zalig onderuitgezakt in je zetel een filmpje kijken? Ga dan voor een diepe, comfortabele sofa met een lage armleuning of zo'n heerlijke relax zetel. Zit je graag rechtop of ben je minder goed te been? Dan is een ondiepe bank of een canape met een rechte rugleuning beter geschikt.

Wat doe ik met mijn oude zetels?

Als je ze niet zelf naar het containerpark brengt, kan je je oude zetels tegen betaling laten ophalen door het grof huisvuil. Maar ben je zeker dat niemand jouw oude zetel wil? Zet anders eens een zoekertje voor een gratis zetel op 2dehands. Veel kans dat je er iemand plezier mee doet.

Waar vind ik een tweedehands hoekzetel?

Voor een tweedehands hoekzetel of salon zit je altijd goed bij 2dehands. Kijk eens in de categorie Zetels. Daar staan meer dan tienduizend interessant geprijsde zetels te wachten op een tweede leven. Zeker de moeite dus om even te checken of jouw ideale hoekzetel erbij is. Tip: voor je een zetel koopt, is het een goed idee om je kamer op te meten. Zo weet je of er genoeg ruimte is.