Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Variant

Type zoekertje

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Type hybride
Actieradius (min.)
Transmissie

Carrosserie

Cabriolet
Coupé(1)
Stadsauto
Monovolume
Berline(2)
Break
SUV of Terreinwagen(2)
Overige carrosserie
Bekleding
Interieur
Aantal deuren
Aantal zetels
Accu-capaciteit
Accu-laadtijd (max.)
Accu-snellaadtijd (max.)
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Leeggewicht (max.)
Euronorm
Conditie
Verlengde garantie
Extra Dealerservice
Moet nu weg
BTW verrekenbaar

Aangeboden sinds

Sorteer op

supercharger in Tesla

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een supercharger in een Tesla werkt door gelijkstroom van het elektriciteitsnet om te zetten naar de hoge spanning die nodig is om de batterij van je auto op te laden. Deze oplaadstations zijn speciaal ontworpen om snel energie te leveren, zodat je in een korte tijd weer verder kunt rijden. De verbinding met je auto is vaak heel eenvoudig, je hoeft alleen maar de kabel aan te sluiten en het opladen begint automatisch.
Het gebruik van een supercharger biedt verschillende voordelen. Ten eerste laad je je Tesla veel sneller op dan bij een normaal laadstation, wat ideaal is voor lange ritten. Daarnaast zijn superchargers vaak goed verspreid, waardoor je gemakkelijk je route kunt plannen met onderweg laadmogelijkheden. Ook is het vaak zo dat je een goede faciliteit hebt, zoals rustruimtes, waar je even kunt ontspannen terwijl je wacht.
Superchargers zijn strategisch geplaatst langs drukke routes en snelwegen, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden tijdens je reis. Vaak kun je een app of navigatiesysteem gebruiken om de dichtstbijzijnde supercharger te vinden. Ook worden ze aangegeven op speciale kaarten die je kunt raadplegen voordat je op pad gaat, zodat je altijd weet waar je kunt opladen.
De laadsnelheid bij een supercharger kan variëren afhankelijk van het specifieke model van je auto en het type supercharger. Over het algemeen kun je rekenen op een snelle laadtijd; in veel gevallen kun je in ongeveer 30 minuten een behoorlijke actieradius bijladen, genoeg om weer een aantal honderd kilometer verder te rijden. Dit maakt lange ritten een stuk gemakkelijker.
In principe zijn er geen speciale vereisten voor het opladen bij een supercharger, behalve dat je natuurlijk een compatible voertuig moet hebben. Het is altijd handig om ervoor te zorgen dat je de juiste laadkabel bij je hebt en dat je Tesla up-to-date is met de laatste software. Dit garandeert niet alleen een efficiënte laadervaring, maar ook dat je gebruik kunt maken van de nieuwste functies.