Z-platen voor autokeuring,zz plaat, verkoopkeuring

Bewaar
N.v.t.
54382 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort dienst:
Overig
Website:
www.keurenvoorverkoop.be

Omschrijving

Zorg voor de documenten

Om Uw auto te laten keuren dient U te beschikken over de juiste documenten bij het voertuig. Dit is terug te vinden bij "Welke documenten heb ik nodig?".

Keuring in Eksel of Diest

De keuring voor verkoop kan worden gedaan in Eksel of Diest. Keuring voor gelijkvormigheids-attest of na ongeval is mogelijk in het keuringsstation Alken, Geel of Diest.

Uw auto is gekeurd

Wanneer de auto is goedgekeurd kunt U de auto inschrijven. Dit is mogelijk via Uw verzekeringsmakelaar of via een DIV kantoor.

Wat kost de keuring?
Keuren voor verkoop in Eksel kost € 49,95 en de bijkomende keuringskosten. Indien de auto herkeurd moet worden zijn de kosten € 15 en de bijkomende keuringskosten. Een tweede herkeuring kost € 10 en de bijkomende keuringskosten.

Keuren voor verkoop in Diest kost € 59,95 en de bijkomende keuringskosten. Indien de auto herkeurd moet worden zijn de kosten € 25 en de bijkomende keuringskosten. Een tweede herkeuring kost € 20 en de bijkomende keuringskosten.

Een keuring na ongeval of keuring voor gelijkvormigheidsattest kost € 150 en bijkomende keuringskosten. De prijs voor de reguliere jaarlijkse keuring is op aanvraag. De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Het is niet mogelijk om te pinnen, gelieve dus voldoende contant geld mee te nemen.
Welke documenten heb ik nodig?
Indien het een Belgische auto is volstaat de roze kaart van de vorige eigenaar en het gelijkvormigheidsattest. Als het een buitenlandse wagen is dient U in het bezit te zijn van een ingevuld vignet 705 (te vekrijgen bij de douane), het orginele kentekenbewijs uit het land van herkomst en Europees gelijkvormigheidsattest.
Waar moet ik op letten voor de keuring?
Om de keuring vlot te laten verlopen, en om herkeuring te voorkomen staan hier wat tips die U kunt opvolgen voordat de auto gekeurd wordt. Bij een personenauto moet elke as banden hebben van hetzelfde merk en dezelfde maat. Controleer of de accu goed vaststaat. Controleer of alle lichten werken, en laat eventueel Uw lichten stellen. In de regio Eksel kunt U dit voor slechts € 6,- laten doen bij de Condé. (Peerderbaan 84, 3940 Hechtel-Eksel) wanneer U deze bon uitprint.

In de regio Diest is het mogelijk om de lichten te laten stellen bij garage Guy Stalmans, (Helensebaan 150, 3290 Diest). Dit is vlakbij de rotonde aan de autokeuring.
Wanneer kan de auto gekeurd worden?
De auto kan elke werkdag tussen 07:00 en 17:00 gekeurd worden in Eksel of Diest. Om lange wachttijden bij de keuring te vermijden kunt U het beste een afspraak maken, natuurlijk is het ook mogelijk om de auto te laten keuren zonder afspraak. Ongevalskeuring en keuring voor gelijkvormigheidsattest zijn altijd op afspraak in Alken, Geel of Diest.
Kan de auto ook thuis opgehaald worden?
Uw auto kan aan huis opgehaald worden en teruggebracht. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw woonplaats. Meer informatie over deze kosten vindt U hier Het is ook mogelijk om de auto te laten halen en terug te laten brengen voor de reguliere jaarlijkse keuring.

Wij rijden altijd zelf met uw auto naar de keuring,met onze z-platen op
uw auto wanneer de auto bij u thuis word opgehaald.

De platen worden niet uitgeleend of verhuurd, dit is tegen de wet.

Wij zijn een bedrijf met btw nummer,alles word dus met factuur gedaan,inclusief btw.

0471-777.111

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.