Aziatische foodtruck op uw evenement

Bewaar
N.v.t.
1956 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort dienst:
Homeparties

Omschrijving

Tashi delek! Wij zijn The Himalaya Club, en wij nemen jou mee op een culinaire ontdekkingsreis naar de bergtoppen van het verre Tibet, het Boeddhistische thuisoord van de Dalai Lama. Kom bij ons langs en laat je verrassen door het gemak waarmee onze authentieke Tibetaanse chef-koks verse noodles, kraakverse groentjes en springlevend vlees omtoveren tot de wervelende smaaksensaties van de Tibetaanse keuken. Daarvan word je helemaal Zen!

Wat staat er op het menu? Specialiteiten uit de Himalaya...
- Loempia: aziatische en vegetarische klassieker
- Samosa: vegetarische driehoekjes met currysmaak
- Crispy crab: krokante stukjes krab handig op een pootje
- Veggie noodles: verse bami gebakken in de wok met drie soorten paprika, bloemkool, broccoli, courgette en allerlei andere groentjes
- Wok chicken: veggie noodles met groentjes en verse kip in een Tibetaanse curry van kokosmelk en tomaat
- Crazy mix: een beetje van alles!

Wij koken Tibetaans streetfood naar authentieke recepten die al generaties worden overgedragen. Onze gerechten worden altijd en overal gesmaakt omdat we voor een faire prijs unieke wokgerechten serveren boordevol smaak. Want koken, dàt is de essentie van street food!

Wij bieden een warm buffet van Aziatisch streetfood, op uw evenement geserveerd. De prijs is all-in, à volonté, all-you-can-eat en afhankelijk van het aantal personen.

Boek onze foodtruck nu en geniet van het beste wat de Aziatische keuken te bieden heeft. Via onze website www.himalayaclub.be kunt u een offerte aanvragen. Tot binnenkort!

Trefwoorden: aziatische foodtruck, aziatisch streetfood, tibetaans, loempia, wok, wokgerechten, noodles, fingerfood, streetfood, foodsharing

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.