Kaartlegger en Medium Stef

Bewaar
N.v.t.
397 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort dienst:
Cursus & Workshops

Omschrijving

Ik ben Stef een ervaringsdeskundige op gebied van relaties, liefde en tweelingzielen. Ik geef jou exacte, scherpe en secure antwoorden rond al jouw vraagstellingen.

Tevens ben ik spiritueel, intuïtief en recht door zee en verstrek jou het advies die nodig is om een bepaalde richting in te wandelen.

Bij aanvang van het consult hoef je mij geen informatie mee te delen. Aan de hand van jouw naam en geboortedatum kan ik jou exacte, heldere en nauwkeurige inzichten geven in het heden, verleden en de toekomst.

Je kan bij mij terecht voor: relationele, emotionele en zakelijke vraagstukken.

Ik leer jou om de zaken op een diepere en onderliggende manier aan te kijken en geef je ook graag begeleiding en ondersteuning doorheen het tweelingzielenproces.

Ik maak gebruik van de pendel en doe relatie -en inzichtleggingen aan de hand van mijn Lenormand, zigeuner- en symbool kaarten. Voor het beantwoorden van een wat uitgebreidere vraag maak ik gebruik van de gewone speelkaarten.

Naast een verhelderend gesprek kan je tevens bij mij terecht voor een fotoanalyse voor een meer gedetailleerde beschrijving van de betrokken persoon over bestaande situaties of zaken die in het verleden hebben gespeeld. Dit kan je helpen bij het vinden van bevestigingen en geeft je aanwijzingen over hoe je het best met bepaalde situaties om kan gaan.

Wil je een eerlijk advies? Wens je een eerlijk consult? Bel mij en we vinden gegarandeerd een oplossing!

Warme groet,

Stef

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 9 februari 2016
  • Gent Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen)
  • *****13951
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.