Schitterend bemeubeld gelijkvloersappartement.

Bewaar
€ 150.000,00
4632 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Spanje
Stad of wijk:
Costa Orihuela Torrevieja regio. Zenia.
Oppervlakte:
89 m²
Perceeloppervlakte:
1.000 m²
Soort woning:
Appartementsgebouw
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
2

Omschrijving

Ons droomappartement is nu volledig inorde. In november 2016 gekocht. Een jaar lang eraan gewerkt en een aannemer alles laten afwerken wat door ons niet kon worden gedaan. Wegens dubbel gebruik verkopen wij nu ons appartement. Prijs is 55000euro minder als de oorspronkelijke vraagprijs. Wij blijven er wonen in een ander appartement in dezelfde urbanisatie.
Uitzicht deels zee en Zenia Boulevard. Rustige omgeving.
Het is een heel licht appartement van 89m2. Zuidwaarts gericht. Groot terras van 18m2.
Er is een aparte garage en en een staanplaats in een gesloten urbanisatie . Er is optioneel een aparte grote berging. Appartement is gelegen Calle Pimienta 3. 03189 Costa Orihuela. (Zie Google) de straat is enkel richting...Stranden zijn vlakbij en heel mooi. Vb. Playa Flamenca, Torrevieja. La Zenia. Campoamor en het windvrije strand van Cabo Roig.
Het gebouw is gebouwd door een Zweedse firma. Zeer strak open en zonder franjes. Als het donker wordt is er een goede nachtverlichting tot het terug licht wordt.
Volledig open living met een moderne keuken met nieuwe toestellen van hoge kwaliteit, aansluitend een hoeksalon (kan een bed van gemaakt worden), tv hoek, internet, aansluitend een groot terras met zonnewering. Natuurvloeren. Vloerverwarming. Airco met koelen en warmen Panasonic. Zonneboiler met zonnepaneel voor warm water. Twee grote slaapkamers met ventilatiemolens met afstandsbediening. Spiegelkast met indelingen en ladenkast in elke slaapkamer. Als nieuw allemaal.
Parkeren bij ons appartement in een gesloten urbanisatie. Garage in kelderverdieping (5 op 4m) met twee extra bergkasten. Alles is ruim en geeft een ruimtelijk goed gevoel. Mooi onderhouden tuin met palmbomen en diverse planten.
Er is een mooi groot pool house toegankelijk voor de eigenaars. Er is een biljart, keukentje, tafels en stoelen en een toilet.
Oorspronkelijk was de prijs veel hoger. (Bankbeslag). Gekocht van banco de Sabadell.
De prijs is heel ver onder de normale prijs en rechtstreeks van de eigenaar. Bezit nog de originele verkoopaffiche met de prijs erop.
Erg belangrijk alles is inorde met de nodige vergunattesten.
Kort bij de zee , loopafstand van vele winkels en warenhuizen Aldi, Lidl. Vele goede restaurantjes.
De Zenia Boulevard is het winkelparadepaardje van de Costa Blanca en is op loopafstand. Afstand luchthavens : Murcia (35km) en Alicante (58km).
Altijd mogelijk om samen met de eigenaar het appartement te gaan bezoeken en alle info te bekomen. Volledig vrij en onbelast.
Ook kan de eigenaar zorgen voor een zorgeloze aankoop. Vlaamse eerlijke persoon die de akte en verkoop regelt. Mail mij voor meer info campsleon1@gmail.com. Een ding is bijna zeker en dat is :Zien is kopen en genieten. Ben er persoonlijk vanaf 6 november tot 1.12 om te verkopen.
Voorfrontfoto is vanop ons terras.
Bod onder voorbehoud van 140duizend na bezoek.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.