Nieuw luxe penthouse in het stadscentrum van Torrevieja.

Bewaar
€ 265.000,00
31 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Spanje
Stad of wijk:
Costa Blanca Zuid
Oppervlakte:
96 m²
Soort woning:
Appartementsgebouw

Omschrijving

Dit luxueuze penthouse bevindt zich op de 4e verdieping van het appartementencomplex. De moderne woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over 96 vierkante meter vloeroppervlak. Daarnaast beschikt de woning over een fantastisch L-vormig terras van 70 vierkante meter en over een privé-dakterras van ruim 100 vierkante meter. Dit penthouse geeft door haar grote terrassen een gevoel van ruimte en vrijheid ondanks dat u zich midden in de Spaanse badplaats Torrevieja bevindt met alle voorzieningen binnen handbereik. Onze makelaars organisatie kan de inrichting van het penthouse desgewenst met plezier voor u verzorgen zodat u bij aankomst alleen nog maar de sleutel van de deur hoeft om te draaien. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Investeren in Spaans vastgoed. De makelaars van Ibérica-Estates presenteren u dit ultramoderne nieuwbouwproject met zwembad op 500 meter van de prachtige wandelboulevard van Torrevieja. Dit nieuwe appartementenproject wordt gerealiseerd op een centrale plek in de stad met winkels, bars en restaurant binnen handbereik. Gezellig struinen in de avond over de promenade van Torrevieja met haar marktkraampjes, ijssalons en terrasjes waar het tot laat in de avond gezellig toeven is. Voor diegene die graag nabij het centrum van Torrevieja verblijven zijn deze appartementen het ideale tweede verblijf op 2 uur vliegen vanaf Nederland en België.

Meer foto's en alle details treft u aan op www.iberica-estates.be
Het referentienummer dat u dient in te voeren voor deze woning is 8223.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe koopjes aan de Costa Blanca? Reageer dan kort op deze advertentie of schrijf u in voor de nieuwsbrief op onze website.

Over de makelaar:
Ibérica-Estates is uw persoonlijke Nederlands en Vlaamstalige makelaar aan de Costa Blanca. Wij zijn 7 dagen per week voor onze klanten bereikbaar. Met 15 jaar ervaring in de regio bieden wij onze klanten een totaal concept aan waarmee u profiteert van de beste aankoopbegeleiding, aankoopzekerheden en aftersales service. Wij verzorgen het gehele traject voor u van A tot Z. Na uw aankoop kunt u gebruik maken van onze beheerservice, sleutelbeheer en opkuisservice. Tevens hebben wij onze eigen Vlaams sprekende technische dienst. Deze is exclusief beschikbaar voor aspirant-kopers die hebben gekocht via ons immokantoor.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.