2 slaapkamer appartement met garagebox in Spanje.

Bewaar
€ 85.000,00
150 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Spanje
Stad of wijk:
Costa Blanca Zuid
Oppervlakte:
71 m²
Soort woning:
Appartementsgebouw

Omschrijving

Koopje aan de Costa Blanca. Uw eigen huis onder de zon in Spanje. De Belgische / Nederlandse makelaar Ibérica-Estates biedt u dit typisch Spaanse 2 slaapkamer appartement te koop aan. In een levendige wijk tussen Torrevieja en Orihuela Costa kunt u genieten van het warme en gezonde klimaat van de Costa Blanca.

Dit appartement heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. De Amerikaanse keuken is volledig ingericht met alle benodigde huishoudelijke apparaten. Het appartement heeft een balkon en een heerlijk solarium om de gehele dag van de zon te kunnen genieten of ‘s-avonds gezellig te barbecue te kunnen aansteken.

Natuurlijk ontbreekt het gemeenschappelijk zwembad niet en is er een gezellig plein met bankjes en parasols. Bij deze woning hoort een privaat garagebox voor om uw auto in te parkeren of om er uw spullen op te bergen.

Meer foto's en alle details treft u aan op onze website www.iberica-estates.be
Het referentienummer dat u dient in te voeren voor deze woning is 5282.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe koopjes aan de Costa Blanca? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op onze website.

Over de makelaar:
Ibérica-Estates is uw persoonlijke Nederlands en Vlaamstalige makelaar aan de Costa Blanca. Wij zijn 7 dagen per week voor onze klanten bereikbaar. Met meer dan 15 jaar ervaring in de regio bieden wij onze klanten een totaal concept aan waarmee u profiteert van de beste aankoopbegeleiding, aankoopzekerheden en aftersales service.

Wij verzorgen het gehele aankooptraject voor u van A tot Z. Na uw aankoop kunt u gebruik maken van onze beheerservice, sleutelbeheer en opkuisservice. Tevens hebben wij onze eigen Nederlands sprekende technische dienst.

Kies voor zekerheid, kies voor makelaar Ibérica-Estates.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.