Klassiek Hongaarse boerderij!

Bewaar
€ 35.850,00
202 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Hongarije
Stad of wijk:
Kölked
Oppervlakte:
108 m²
Perceeloppervlakte:
677 m²
Soort woning:
Boerderij
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Website:
www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Omschrijving

Klassiek Hongaarse boerderij!

Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving het middelgrote dorp Kölked. In het dorp zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt,buurtwinkel, en een postkantoor. Het dorp ligt aan de ene kant aan de Donau en aan de andere kant aan de provinciale weg naar Mohács ( 5 minuten ) en Pécs ( ongeveer 35 minuten ) De omgeving is werkelijk heel mooi en zeer geschikt voor de echte natuurliefhebber. Vis,wandel,fiets en jaagmogelijkheden zijn in ruime mate voorhanden! Het dorp ligt in het Duna-Drava-Nemzeti-park.

De klassieke boerderij is geheel gerenoveerd ( volgens Hongaarse normen) en in een goede en direct bewoonbare staat. Het woonoppervlak is ongeveer 108 m2 en kan worden uitgebreid met nog een 108 m2....dus een potentieel van 216 m2! Er is een ruime woon,eetkamer met keuken, 2 slaapkamers,1 kleine kamer en een badkamer met toilet. De boerderij is geschikt voor zowel permanente bewoning als vakantiewoning. Op het perceel van 766 m2 staan nog enkele bijgebouwen en diverse fruitbomen.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming dient een prachtige Hongaarse houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Mooie gerenoveerde klassieke boerderij gelegen in een natuurpark!

Prijs : 10.750.000 HUF K.K. ( ongeveer € 35.850,-) Kosten Koper.

Kölked is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Kölked telt 1153 inwoners (2001).( 884)

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.