Een centraal gelegen boerderij!

Bewaar
€ 22.335,00
391 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Hongarije
Stad of wijk:
Lánycsók
Oppervlakte:
100 m²
Perceeloppervlakte:
600 m²
Soort woning:
Boerderij
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Website:
www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Omschrijving

Een centraal gelegen boerderij!

Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar men alle voorzieningen voorhanden heeft zoals : supermarkten,postkantoor,winkels,buurtwinkels,restaurants en een dokter en een bank. De leuke plaats Mohács ligt maar op 7 km en is binnen 10 minuten te bereiken. De prachtige stad Pécs ligt op 25 km. Ideaal dus! De bekende wijngebieden liggen in een straal van 15 km.

De boerderij ligt centraal in het dorp en is in een goede ( voor Hongaarse normen) en direct bewoonbare staat. Een modernisatie kan uiteraard geen kwaad maar is niet meteen nodig. Het woonoppervlak is 100 m2 en er is een woonkamer/keuken,een hal,3 kamers en een badkamer met toilet. Op het praktische perceel van 600 m2 staan enkele bijgebouwen waaronder 2 garages. 

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Gewoon een degelijke ruime boerderij op een leuke centrale locatie!

Prijs: 6.700.000 HUF K.K. ( ongeveer € 22.335,-) Kosten Koper.

Lánycsók is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Lánycsók telt 2745 inwoners (2001).( 885)

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.