14.103 m² eigen grond nabij de Oostenrijkse grens

Bewaar
€ 25.000,00
601 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Hongarije
Stad of wijk:
Dorpje
Oppervlakte:
284 m²
Perceeloppervlakte:
14.103 m²
Soort woning:
Vrijstaande woning
Aantal kamers:
0
Aantal slaapkamers:
0
Website:
www.hungarianhousesandtourism.hu

Omschrijving

Beste lezer(s),

Simpel gezegd is er op de aanschaf van gronden en huizen een tweedeling alhier ter lande van toepassing en die bestaat uit het zogenaamde `binnengebied` en het `buitengebied`.

Het binnengebied zijn zeg maar alle huizen in dorpjes etc. en onder het buitengebied vallen alle boerderijen, bossen, weilanden etc.

M.b.t de toegestane kavel grootte die men kan aanschaffen in het binnengebied is er geen oppervlakte limiet, al komt het zelden voor dat die kavels meer dan 10.000 m² beslaan, dat is echt een uitzondering.

M.b.t. de toegestane kavelgrootte die men kan aanschaffen in het buitengebied, is er een limiet van 10.000 m² per persoon en een aankoopprocedure van een kavel/boerderij in het buiten gebied gelegen is een lange weg die zeker 6 maanden in beslag gaat nemen dit i.t.t. een aanschaf van een kavel/huis etc. in het binnengebied die zelfs in 1 dag kan worden afgerond.

Welnu deze kavel van 14.103 m² die op 10 km afstand van Kormend en op 20 km afstand van Szentgotthard, waar de Hongaars/Oostenrijkse grens loopt, ligt in het binnengebied en kan dus zelfs in 1 dag door u worden aangeschaft. Naam van dorpje: Kemestarodfa.

Feitelijk is het een buitenkansje om zo een grote kavel (met vervallen agrarisch gebouw van 284 m²) direct aan de Oostenrijkse grens voor zo een laag bedrag te kunnen aanschaffen. Dit is een fraaie belegging van u geld (verliezen kan niet) met slechts een goede toekomst voor ogen.

Meer dan het overwegen waard dunkt me.

Het genoemde bedrag is een kosten koper koopprijs en dit pand is nummer 929 op onze website alwaar alle ter beschikking zijnde foto`s staan afgebeeld: www.hungarianhousesandtourism.hu

Hongaars makelaar licentie verkregen in 2006
Bedrijfsvorm: zelfstandige
Registratienummer: 6998207
Belastingnummer: 63620396130

Groeten Anton en Maria

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 6 juni 2017
  • Koksijde Oostduinkerke (West-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.