235.000 € - Pas de Calais - Landhuis

Bewaar
€ 235.000,00
1350 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Frankrijk
Stad of wijk:
St. Pol sur Ternoise
Oppervlakte:
120 m²
Perceeloppervlakte:
10.140 m²
Soort woning:
Landhuis
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3

Omschrijving

Een prachtige maison de village, op een rustige en groene locatie, landelijk, met stijl, elegant en uniek gelegen aan de rand van een dorp tussen St. Pol sur Ternoise en Frévent in het prachtige les Sept Vallees van Noord Frankrijk. Het in het groen - verscholen landhuis biedt drie slaapkamers en 1 badkamer. Een extra slaapkamer op de bewoonbare zolder is hier nog realiseerbaar. Eveneens is nog een extra slaapkamer/badkamer te maken in het gedeelte van de gigantische inpandige garage. Op een uur rijden naar zee en duinen, in het mondaine Le Touquet-Paris Plage, Berck, Wimereau en het natuurrijke Hardelot. Met adembenemende uitzichten op de mooiste kustlijnen van Europa! Rust, natuur en ontspanning staan hier centraal.

Omgeving: St. Pol sur Ternoise
Type woning: Landhuis
Constructie: Vrijstaand
Bouwjaar: 1985
Grondopp.: 10.140 m2
Woonopp.: Ca. 120 m2
Kamers: Totaal: 5
Slaapkamers 3
Badkamers: 1
Toiletten: 1

Alle voorzieningen zijn aanwezig in Saint Pol sur Ternoise (15 min.) met treinverbinding naar Arras en TGV naar Parijs CDG en naar Calais Frethun en Londen. Snelweg naar de kanaaltunnel is 1,25 uur.
Een prachtig landhuis op 10.140 m2 met veel groen direct om het huis. De beboste jardin is ook in de winter fabelachtig groen en geweldig mooi om naar te kijken . De glooiingen en taluds in het bos zijn door de natuur mooi begroeid met een lage natuurgroene bedekking. Om de natuur c. q. landschap niet te storen, zijn bij het toegangs- hek en langs de oprijlaan 9 stuks hardhouten lantaarnpalen (=veiligheidsverlichting) in het maaiveld gemonteerd, welke in de avond en nachtelijke uren een lichtgevend effect geeft op de groene hedera-planten. Deze verlichting is ook rondom het huis aangebracht.

Een deel van de grond is weiland (5600 m2) met een eigen toegang naar de weg.
Het huis is verwarmd met een houtkachel (insert bois de 11 KW). De ingebouwde ventilator zorgt er voor, dat ook de etage en veranda verwarmd kunnen worden. Op de begane grond zijn elektrische radiatoren gemonteerd maar deze heeft de verkoper nooit gebruikt. De volwassen bomen op het terrein geven voldoende snoeihout om een gedeelte van het jaar te stoken van hout -- op eigen terrein.

De aluminium buitenkozijnen hebben op de begane grond een simple vitrage en isolerende/ inbraak-werende rolluiken. De aluminium buitenkozijnen op de etage en de veranda hebben een double vitrage.
Dakisolatie: de schuine dakvlakken van de woning zijn voorzien van 73 mm Polyurethane. De spouwisolatie van het metselwerk is 40 mm Polyurethane. Boven het woongedeelte op de begane grond is in het pafond een isolatie toegepast van houtwolcementplaat 8/9 cm dikte.

Het terrein is rondom voorzien van bornage-hekwerk en groenvoorzieningen( bomen). Vanaf het af te sluiten toegangshek is de oprijlaan van 65 mtr geasfalteerd naar het hoger gelegen landhuis. Links van het huis een atelier (3,95 x 7,00) om alle machinerie te herbergen, opgetrokken in metselwerk en uitgevoerd met een betonvloer. Het atelier heeft daglicht en is afsluitbaar via een stalen kanteldeur.

In 2010 is een hangar gebouwd van (4,90 x 14,20). Een constructie van houten spanten in betonpoeren met stalen wand- en dakplaat. Momenteel in gebruik als houtopslag. Het eerste gedeelte van de hangar kan ook als Carport worden gebruikt. De open parking op het terrein biedt plaats voor 2 auto's.
Begane grond: Entree (3,46 x 1,60) met plavuizen, een open wit geschilderde trap naar de etage. Een houtgestookte lounge-eetkamer (8,74 x 4,52) met een traditionele Franse houtkachel met een gemetselde facade. De vloer is voorzien van plavuizen. Het gestucadoorde plafond ligt op wit geschilderde stalen balken. Met een verrasend effect! De glazen schuifdeur aan de voorzijde geeft direct toegang tot het terras. Aan de achterzijde een grote veranda (4,85 x 4,08) met een glazen deur naar het ochtendterras! De veranda heeft op het glasdak een rolluik-zonwering. De vloer heeft een keramische betegeling. De hete lucht verwarming via de houtkachel biedt de mogelijkheid om tot laat in het najaar de veranda te gebruiken voor lezen, knutselen, gezelligheid en dineren.

Het bureau aan de voorzijde (2,93 x 2,40) heeft een houten plafond en wandbetimmeringen. De zijde naar de keuken is gestukadoord. De houten vloer verhoogt de warmteuitstraling in de lounge. De keuken (3,14 x 3,71) is gesitueerd als open keuken, met doorlopende plavuizen. Aanwezigen bij de bar verhoogt het kookplezier! Aan de achterzijde van de keuken is een hal met een doucheruimte (1,96 x 2,93) en wastafel, met apart toilet. De electrische boiler is gemonteerd tegen de achterwand van de doucheruimte.
voor meer informatie: www.franceproconsult.com/tekoop/235-000-euro-pas-de-calais-landhuis/

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.