230.000 € - Gers - Villa met prachtig uitzicht

Bewaar
€ 230.000,00
1380 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Frankrijk
Stad of wijk:
Gaujac
Oppervlakte:
129 m²
Perceeloppervlakte:
2.911 m²
Soort woning:
Villa & Landgoed
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3

Omschrijving

230.000 € incl. gedeeltelijke inboedel - Gers - Villa met prachtig uitzicht
Een bungalow- type huis gebouwd in 2007-2008 in steen gebouwd met pannendak en inpandige garage, uitstekend geïsoleerd. Naast de garage staat een ruime carport. Het huis is gelegen op de top van een flauwe heuvel, op ca. 300 m hoogte, op ca. 2911 m2 eigen grond. Het huis, terrassen en de tuin bieden veel privacy door de aanwezige bomen en struiken. Maar vooral de vergezichten op de landelijk Gers met zicht op de Pyreneeën maken het een unieke plek.
Omgeving:Gaujac
Type woning:Bungalow
Constructie:Vrijstaand
Bouwjaar:2008-2009
Grondopp.:2911 m2
Woonopp.:129 m2
Kamers:Totaal: 5
Slaapkamers:3
Badkamers:2
Keukens:1 + bijkeuken
Toiletten:1

Indeling:
Er is een centrale gang met alle ingangen van alle ruimtes. Een hal verbindt de gang met de buitendeur.

Er is een grote woonkamer met open keuken, met zicht op de wijde omgeving in 3 richtingen.

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan slaapkamer3 met een inbouw-kastenwand.

De badkamer is voorzien van een dubbele wasbak, en een ruime inloopdouche met glazen deur. Er is een extra afvoer voor een toekomstig te plaatsen bad. De badkamer heeft vloerverwarming en een design-radiator.
Er is een ruime bijkeuken met wasmachine, wasdroger, diepvries en boiler-kast die extra geïsoleerd is. Daarnaast ruimte voor de opslag van voorraad, beddengoed, hangmatten etc.

De achterkant van de garage is omgebouwd tot een extra kamer met openslaande deuren als in slaapkamer3, geschikt als kantoor, extra slaapkamer etc. Daar is ook een extra douche, en een mini-keuken, mogelijkheid voor toilet.

De hoofd-verwarming (en koeling, afhankelijk van de behoefte) geschiedt via een dubbele warmtewisselaar. In de woonkamer kan 's winters het comfort nog extra verhoogd worden door de Deense houtkachel. Daarnaast zijn er enkele elektrische radiatoren die ter plekke voor wat extra warmte kunnen zorgen, o.a. onder de kapstok in de hal en een design-radiator voor de doeken in de badkamer. Zowel verwarming als verkoeling van de warmtewisselaar zijn per kamer apart regelbaar met individuele thermostaten.

De meeste ramen zijn kiep-kantel; alle ramen (behalve van de badkamer) zijn voorzien van draaibare- of rol- luiken. De ramen van slaapkamer 1 en 2 hebben een schuif-hor, tussen vast gemonteerde rails, in slaapkamer 3 is een vaste plissé-schuifhor, over de gehele breedte en hoogte van de openslaande deuren.

Er is een centraal stofzuigersysteem ingebouwd, zodat er geen fijnstof in huis komt bij het stofzuigen

Er is een goedwerkende Canaldigitaal-schotel voor (HD-)ontvangst van alle gebruikelijke NL- publieke en commerciële zenders, en de ontvangst van de ca. 25 Franse Free-to-air zenders is ook uitstekend. Er is TV-aansluiting in de woonkamer en slaapkamer 3.

In de ruime tuin is op een plek met veel privacy een half verzonken zwembad van 7,33x3,66 m aanwezig, met afsluitbaar hek, houten terras en aansluitend een Finse blokhut van ca. 3x4 m. Achter de blokhut is een eenvoudige overdekte opslag voor stookhout voor de houtkachel.

Er zijn diverse terrassen rondom het huis. Het houten achter-terras bij de schuifpui van de woonkamer is voorzien van een gemotoriseerd zonnescherm(knikarm), naast dit terras staat een betonnen BBQ.

De ca. 40m lange oprit naar het huis is voorzien van steenslag, een fijne steenlaag met een grove onderlaag als fundering.

Er is ruime beplanting aanwezig, en waar nodig zijn planten voorzien van een bewaterings-syteem van Gardena in 3 circuits.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.