Huis te koop in Zegelsem

Bewaar
€ 296.240,00
43 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Provincie Oost-Vlaanderen
Plaatsnaam:
Zegelsem
Postcode:
9660
Straatnaam:
Teirlinckstraat
Huisnummer:
22
Toevoeging:
28
Oppervlakte:
0 m²
Perceeloppervlakte:
0 m²
Soort woning:
Eengezinswoning
Type woning:
Beletage,
Bovenwoning,
Bungalow
Aantal kamers:
0
Makelaar:
via een makelaar
Website:
www.woonservicevdv.be/nl/Project/Te-koop/Zegelsem/1754677/6954/37690504/2/3/1/0/

Omschrijving

NIEUW IN ONS AANBOD !!!!! “Residentie “Van der Donckt” biedt U exclusieve assistentiewoningen op een uitzonderlijke locatie en op een uitzonderlijk niveau !
Deze 52 erkende assistentieflats zijn enerzijds een moderne en architecturale facelift van het voormalige klooster en anderzijds een nieuwbouw voorzien van grote glaspartijen, geflankeerd door wandelpaden, prachtige binnentuin en mooi aangelegd park.
De infrastructuur voorziet in alle comfort: moderne brasserie, toegankelijk voor bewoners en bezoekers, fitnessruimte, kapperszaak, sauna, ... allemaal rolstoeltoegankelijk.
Alle flats zijn voorzien van ruime en lichtrijke woonkamer, open ing. keuken, ruime slaapkamer met aanpalende ing. badkamer en aparte berging.  Voorzien van eigen terras
en voldoende parkings. Pendeldienst voor uitstappen en winkelbezoeken worden wekelijks georganiseerd.
Deze assistentiewoningen vervangen geen rusthuis maar zijn voorbehouden voor de actieve 65-plusser die zelfstandig wil wonen op een uitzonderlijk en comfortabele manier.
Dit modern pareltje waar luxe, hedendaags comfort, stijlvolle en energiezuinige (gebruik van geothermie en zonne-energie) afwerking centraal staan, ligt te midden van het heuvellandschap van de Vlaamse Ardennen en is omringd door idyllische plekjes en vergezichten.
Het uitgebreide zorgcomponent, toegepast op maat en vraag van de bewoner biedt U onder andere: een woonassistent die 7/7 bereikbaar is en instaat voor de zorgbegeleiding in al zijn facetten, de organisatie van diverse activiteiten, administratieve en persoonlijke opvolging, crisisopvang en urgentieservice, centraal noodoproepsysteem, ....
Ook ideaal als investering rekening houdende met de huurinkomsten, het fiscale voordeel (12% BTW ipv 21%), geen onroerende voorheffing verschuldigd, waardestijging, enz.  Vraag vrijblijvend meer info hieromtrent.
  Referentie: 0859 Oppervlakte terrein: 0 Bebouwde oppervlakte: 0 Voorkooprecht: In aanvraag Verkavelingsvergunning: In aanvraag Bestemming: In aanvraag Bouwvergunning verkregen: In aanvraag

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 november 2017
  • Aalst (Oost-Vlaanderen)
  • ****00045
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.