goed gelegen modern één slaapkamer appartement in calpe

Bewaar
N.v.t.
128 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Spanje
Stad of wijk:
CALPE
Oppervlakte:
60 m²
Perceeloppervlakte:
0 m²
Soort woning:
Appartementsgebouw
Aantal slaapkamers:
1

Omschrijving

APARTAMENTO HERNANDO II

GOED GELEGEN MODERN ÉÉN SLAAPKAMER APPARTEMENT
Dit zeer goed gelegen één slaapkamer appartement is volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. Het moderne appartement is gelegen op wandelafstand van het strand, restaurants en winkels.
Het appartement is gelegen op het vierde verdiep en is toegankelijk met een lift. Er is een ruime woonkamer met eetkamer die uitkijkt op de zee en het strand. In de woonkamer is er een comfortabele sofa die kan omgevormd worden naar een dubbele bed. De moderne open keuken heeft alle benodigdheden die u nodig heeft voor een welgeslaagde maaltijd. Er is een comfortabele dubbele slaapkamer met een grote ingebouwde kast en een grote badkamer met grote douche. Er is een buiten parking voor één auto en een gemeenschappelijk zwembad. Dit mooie moderne appartement heeft airco en tv met Franse kanalen. Dit is een echte topper voor wie dicht tegen het strand wil verblijven.

Apartamento Hernando II kan gehuurd worden wekelijks of maandelijks.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 24 november 2017
  • Aalst (Oost-Vlaanderen)
  • *******33868
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.