Vernieuwde boerderij te koop

Bewaar
€ 85.000,00
300 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Hongarije
Stad of wijk:
Acsa
Oppervlakte:
75 m²
Perceeloppervlakte:
2.700 m²
Soort woning:
Boerderij
Aantal kamers:
2
Aantal slaapkamers:
1
Website:
www.bhi.lc.hu/page/ingatlan/10156_bhi

Omschrijving

Op 60 km van Boedapest, op 25 km van Vác, in ACSA te koop traditionele boerderij, die bijna onzichtbaar werd herbouwd in de moderne tijd van vandaag.
Op het grote 2 + 1 halve kamer huis, naast de originele plafondbalken en de vloerplaten, weerspiegelen de binnendeuren ook de stijl van het verleden. In het huis openen de kamers elkaar. We gaan van de veranda naar de keuken, vanwaar we naar de woonkamer aan de linkerkant kunnen gaan. Rechts van de gang opent de badkamer met uitzicht op de kleine kamer en aan het einde van de gang is er een net. Het ingebouwde keuken-, badkamer- en slaapkamermeubilair maakt deel uit van de aanschafprijs.
Van het bijgebouw, een moderne combi gasfornuis biedt centrale verwarming en warm water aan het huis. Brandhout kan ook gebruiken in de twee tegelkachels in het huis. Dankzij de goed geïsoleerde thermoglasramen en de luiken erop, zal de warmte zeker kan niet uit huis ontsnappen.
In het bijgebouw bevindt zich een kelder waar men kan wijn en fruit opgeslagen . Van de lente tot de herfst bieden tuinstalletjes barbecue- en tuinfeesten. In de buurt van de wielput kan een houten stapel krijtachtige bomen door de kinderen worden geschoven. In de winter kunt u genieten van de warmte van de sauna in de tuin.
Er is een centraal ventilatiesysteem in het huis en het gevoel van veiligheid wordt versterkt door het ingebouwde alarm- en camerasysteem.
Er zijn verschillende restaurants in de nederzetting, zoals de kleuterschool, school, zwembad, winkels, medische kantoor, postkantoor en toerisme.
Beboste gebieden omgeven door bergen zijn een geweldige plek om te wandelen. Er is een geweldige kans om te genieten van het nabijgelegen vismeer.
Bussen kunnen worden gebruikt voor het openbaar vervoer op de Vác-Acsa-lijn.
Jonge gezinnen en oudere echtparen kunnen hier hun droomhuis vinden.
Richtprijs: 25,9 miljoen

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.