Huisgenoot gezocht net buiten centrum Mechelen

Bewaar
€ 500,00
4967 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Mechelen
Plaatsnaam:
Mechelen
Postcode:
2800
Straatnaam:
Borgersteinlei
Huisnummer:
123
Oppervlakte:
250 m²
Perceeloppervlakte:
350 m²
Soort woning:
Driegevel
Type woning:
Eengezinswoning
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
2015
Ligging:
Rustige weg
Bijzonderheden:
Balkon,
Berging,
CV,
Dakterras,
Garage,
Geheel geïsoleerd,
Houten vloer,
Tuin

Omschrijving

Vanaf 1 april (indien mogelijk kan het ook vroeger) zoek ik een huisgenoot om mijn woning mee te delen net buiten het centrum van het Mechelen. De woning ligt heel dicht bij de uitvalswegen (R6) naar Antwerpen en Brussel en is gelegen in een groene buurt. 5 minuutjes met de auto en je bent in het centrum.

De woning zelf is zeer modern en ruim (gebouwd in 2015) met alle hedendaagse faciliteiten, parkeerplaatsen, een tuin en een garage (zie foto's). Voor mijn huisgenoot is er een ruime slaapkamer voorzien op het tweede verdiep. In de rest van het huis wordt samen gewoond.

Even wat over mezelf: ik ben Matthias, 30 jaar en heb een hond van 2 jaar die met mij woont. Ik werk op een boogscheut van mijn woning en speel ook piano. Mijn potentiele huisgenoten zouden dus idealiter geen probleem mogen hebben met een hond of af en toe wat pianomuziek.

Alvorens we een contract afsluiten zou ik elke kandidaat uiteraard eerst persoonlijk willen ontmoeten om te kijken of het klikt en we op dezelfde golflengte zitten.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.