Beursstand - standbouw voor beurzen, expositie, shop in shop

Bewaar
Prijs o.t.k.
4650 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Overige Woonaccessoires
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen

Omschrijving

Professionele modulaire beursstanden.

Zoekt U naar een snelle en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw beurspresentaties of exposities ?

Dikwijls is de opbouw van een beursstand voor u als exposant een tijdrovende en arbeidsintensieve taak, denk maar aan het meten, zagen, timmeren, schroeven, schilderen en tal van andere werkzaamheden.

Een perfecte beursstand op maat bouwen kan echter ook een stuk eenvoudiger en sneller, met het unieke standbouw systeem door ons ontwikkeld, en dit vrijwel zonder gereedschap. De standpanelen zijn in de zijranden namelijk voorzien van ultra krachtige magneten, die er voor zorgen dat de panelen heel eenvoudig en snel aan elkaar verbonden kunnen worden, zelfs door slechts één persoon!

Alle standpanelen zijn met een zeer sterke basisstoffering (in diverse kleuren verkrijgbaar) verlijmd waar diverse producten aan vast geklit kunnen worden zoals fotodoek, logopanelen, en zelfs boekenplanken zijn geen enkel probleem. Deze speciale klitteband is zelfs zo krachtig dat het met gemak een grootbeeld tv-scherm kan dragen.

Tevens worden alle panelen voozien van twee stelvoetjes die ervoor zorgen dat uw stand ook op ongelijke vloeren stabiel en waterpas zal staan.

De standpanelen zijn in diverse formaten verkrijgbaar. Elk denkbare vorm of maat van uw beursstand is hierdoor dus perfect mogelijk. Ook halfronde standpanelen behoren tot het brede scala aan mogelijkheden, om uw stand in mooi vloeiende vormen op te kunnen bouwen.

Wij bieden een flexible, budgetvriendelijke en professionele oplossing voor uw expositie, beurs of shop-in-shop concept. Contacteer ons even voor een gratis offerte op maat!

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.