Tattoo Machine Cheyenne Hawk Thunder Drive + Greep 21 mm +

€ 620,00
2434 x bekeken sinds

Kenmerken

Conditie:
Gebruikt
Website:
www.levgroothandel.nl

Omschrijving

Tattoo Machine Cheyenne Hawk Thunder Drive + Greep 21 mm + Pu 1 kleur Zwart

De zwarte Cheyenne Hawk Thunder is de complete alles in n machine, en levert krachtige en snelle slagen. Dit pakket bevat de Cheyenne Hawk Thunder Drive machine met een 21 mm grip en de Cheyenne PU 1 stroomvoorziening. Je bent volledig voorzien en klaar om aan de slag te gaan; het enige wat je nog nodig hebt zijn wat Cheyenne Hawk Cartridges.LET OP: Dit pakket bevat geen pedaal. Het Cheyenne Hawk Pedaal is los verkrijgbaar, maar als je liever je huidige standaard pedaal gebruikt, dan heb je een Cheyenne Hawk Power nodig. Zowel de PUI als de PUII kunnen ook makkelijk zonder pedaal bediend worden.

HAWK Thunder

Wat is nieuw?

Het gaat allemaal om kracht. Alle tattoo stijlen en concepten zijn nu mogelijk zonder ook maar het geringste verlies aan kwaliteit. Lijnen, schaduwen en kleuren op het hoogste niveau met slechts n machine.

De slag is vergroot tot maximaal 4mm. De grotere slag zorgt, in combinatie met de omwentelingssnelheid van de nieuwe aandrijving en de geoptimaliseerde, excentrische klepstoter, voor zeer hoge snelheid en versnelling. Het vermogen van de machine wordt nu veel efficinter gebruikt. Dit kan niet alleen duidelijk gevoeld worden, maar je kan het ook horen!

Wat blijft gelijk?

Uitgesproken, ergonomisch design. Veelzijdig aanbod van naaldpatronen voor alle concepten en stijlen. Technische precisie made in Germany. Typisch Cheyenne. Er zijn nu nog meer naaldpatronen verkrijgbaar; 29 in totaal voor oneindige mogelijkheden!

Cheyenne Professional Tattoo Equipment.

HAWK Thunder Technische gegevens

Slag (mm): 4
Amplitude Naald(mm): 4.5
Gewicht (g): 77.5
Nominaal Voltage: 5-12V
Frequentie: 70 170 slagen per seconde
De Cheyenne Hawk Thunder gebruikt gesteriliseerde naaldpatronen. Ze zijn precies afgesteld, snel te verwisselen en worden geleverd in een verscheidenheid aan types en configuraties. De naaldpatronen hebben een geintegreerd membraan, wat bloed en inkt van de greep weghoud. Bovendien verdwijnen de naalden eenvoudigweg in het patroon als de machine uitgeschakeld wordt, wat het makkelijker en veiliger maakt om je ervan te ontdoen. Het professionele medische ontwerp van de greep en de verwijderbare voorkant maken ontsmetting eenvoudig en schoonmaken kan zonder gebruik van ultrasonische reinigier of autoclaaf.

Dit pakket bevat de Cheyenne Hawk Thunder aandrijving, een greep naar keuze en de Cheyenne PUII stroomvoorziening.

De Cheyenne Hawk Thunder kan aangesloten worden op elke stroomvoorziening met een standaard stekker, maar dit pakket bevat ook de uitstekende, lichtgewicht Cheyenne PU II stroomvoorziening. We bieden ook de mogelijkheid om een iPower in plaats van een Cheyenne PU met dit pakket aan te schaffen.

Technische Gegevens

Cheyenne PU I of Cheyenne PU II Stroomvoorziening
Input PU I: Enkelvoudig / Input PU II: Dual Input: Maximaal twee Hawks / tatoeage machines kunnen aangesloten worden op de stroomvoorziening en je kan makkelijk tussen de twee apparaten schakelen.
Voltage: 0-20
Afmetingen (mm): 110 x 165 x 55 (W x H x D)
Gewicht (g): 260
Cheyenne heeft de volgende verkaring uitgegeven betreffende onofficiele Hawk patronen:

WAARSCHUWING!

Nep patronen lekken, zijn niet steriel en worden smerig verpakt. Zulke patronen zijn zeer gevaarlijk en kunnen besmettelijke ziekten veroorzaken! Door het gebrek aan een membraan zullen ze ook je machine snel kapot maken.

De originele Cheyenne patronen sluiten de voeding van de inkt volledig af, waardoor het bedieningspaneel en de machine niet bereikt worden.

Garantie komt te vervallen voor originele Cheyenne apparaten! We raden u dan ook sterk aan om de goedkope en niet-steriele kopieen van onze patronen niet te gebruiken.

Alle Cheyenne eenheden ondergaan de hoogste veiligheids controle en worden constant gecontroleerd op hygiene, steriliteit, functionaliteit en kwaliteit.

Cheyenne patronen zijn van hoge kwaliteit en stellen u in staat om u te concentreren op wat het beste doet: body art creeren!

http://www.cheyenne-tattoo.com/english/original.html

N.B. De Garantie wordt rechtstreeks behandeld door Cheyenne. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat u een probleem ondervindt met uw Cheyenne-product, zullen wij e nadere gegevens verschaffen waarmee u rechtstreeks contact op kunt nemen met Cheyenne, zodat uw probleem direkt kan worden opgelost

Tevens verkopen wij nog veel meer voor in uw Tattoo & Piercing Shop.Zie Foto,s . Wij zijn De Grootste Professionele Groothandel In Nederland. Bij ons vindt u bijna alles wat u Maar nodig heeft .

Professioneel spullen uit Europa of America. dat hebben wij ook allemaal voor .De keus is aan u en u bent de klant !! Vandaar is er maar een goed adres voor u.-- Lev groothandel -- Lev groothandel -- een naam te onthouden :) In Nederland is er maar een adres voor u en dat is -- Lev medische groothandel --

De prijs is ex 21 %BTW

Opstuur kosten zijn

Aangetekend 8,25

Onder rembours 15,95.

Tel:0255515136- .

Mobiele nummer : 0623345090

Kom gerust eens langs in onze winkel .

Kennemerlaan 114

1972 ER ijmuiden

Open van Maandag T/M Zaterdag van 10:00 T/M 17:00 uur.

Met vriendelijke groet. .levgroothandel
Direct aankopen?
Bezoek de website
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.