5206 Marklin HO - 10 x Gebogen rails voor wissels 5202,5214.

Bewaar
€ 21,00
85 x bekeken sinds
Verzendkosten vanaf € 4,50

Kenmerken

Type:
Modeltrein
Conditie:
Gebruikt
Soort:
Complete verzameling
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

10 x Marklin HO 5206 – Moeilijk te verkrijgen gebogen M-rails tegenbocht wissels 5202-5214-5221, in goede staat, zonder originele doos. Verzendings-, verpakking-, behandelings,- bank transfert kosten zijn ten laste van de koper, verzending op risico van de koper(behalve Taxipost Secur). Gewicht alles inbegrepen : 440 gr.

Meerdere artikelen zijn beschikbaar, de verzendingskosten worden bepaald volgens het totale gewicht van de bestelling.
Indien U dit object wenst te kopen, dan dient U zo snel mogelijk Uw volledig adres + e-mail kenbaar te maken aan de verkoper, dit voor de reservatie en om nodig om de transportkosten te berekenen, tevens het transport na betaling mogelijk te maken, zoniet blijft het object te koop staan voor andere klanten(first in = first out) en word Uw bod verwijderd.

De aankoop is pas definitief als de gevraagde gegevens in mijn bezit zijn, nadien word U de betalingsnota overgemaakt per e-mail. Het object is dan voor U voorbehouden.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 28 november 2009
  • Schoten (Antwerpen)
  • *****08768
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.