37610 Märklin HO - Amerikaanse Diesellok Union Pacific

Bewaar
€ 225,00
189 x bekeken sinds
Verzendkosten vanaf € 4,50

Kenmerken

Handwerken:
Borduren
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

37610 Marklin HO - Amerikaanse digitale diesellokomotief type ALCO PA1 van de Union Pacific, met geluid : motoren geruis en signaalhoorn,Betr. nr 4210, SUPERDETAIL en zeer realistisch. Superafwerking. Verlichting digitaal te schakelen. Digitaal decoder en superzachtlopende en oersterke motor met lastonafhankelijke regeling. Zeer realistisch bovenbouw. Een supermooie trein. Deze is zo goed als nieuw in de staat waarin hij zich bevind, met boekje en in originele doos.
Indien U dit object wenst te kopen, dan dient U binnen de 24u Uw volledig adres + e-mail kenbaar te maken aan de verkoper, dit voor de reservatie en om nodig om de transportkosten te berekenen, tevens het transport na betaling mogelijk te maken.

De aankoop is pas definitief als de gevraagde gegevens in mijn bezit zijn, nadien word U de betalingsnota overgemaakt per e-mail. Het object is dan voor U voorbehouden.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 28 november 2009
  • Schoten (Antwerpen)
  • *****08768
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.