Custom painting (eigen foto)

Bewaar
N.v.t.
28818 x bekeken sinds

Kenmerken

Handvaardigheid:
Overig
Conditie:
Nieuw
Website:
www.diamondpaintbelgie.be
Levering:
Verzenden

Omschrijving

Custom made / eigen foto diamond paint

Belangrijk wilt u dit goed doorlezen voor u een custom painting bij ons besteld?

Wat zijn de mogelijkheden:

Je kan een painting kopen waar een plaatje op staat maar er is nu ook een mogelijkheid om een paiting te bestellen met een eigen foto, van uw gezin, vriend, vriendin, trouwen noem maar op wat u leuk vind om te maken als paiting.

Hoe gaat dit in zijn werk:

Hieronder besteld u de maat naar keuze, hoe groter de painting hoe mooier de details zullen worden, zodra u de bestelling heeft gedaan en betaald stuurt u een mailtje met uw foto naar info@diamondpaintnederland.nl en wij zullen deze voor u omzetten naar een diamond paint bestand zodat deze door onze leverancier gemaakt kan worden.

Hoe meer details er in een foto zitten des te groter de painting dan ook gemaakt moet worden, om alle details goed zichtbaar te krijgen. Wij zullen u altijd adviseren in welke maat de painting het mooiste uitkomt.

Wat zit er bij een custom painting:

• Een voorbedrukt canvas met plaklaag.

• De steentjes los (gesorteerd per kleur)

• Sorteer bakje voor de steentjes

• Pennetje en wax om de steentjes te kunnen “oppakken”.

Wat is de levertijd:

Diamond Paint Nederland is afhankelijk van de leverancier meestal duurt het 4 weken voor de painiting klaar is dit is vanaf u goedkeuring heeft gegeven voor de layout. U krijgt daar wel een super mooie en custom made painting voor terug, uw wachten word beloond :) Soms kan het ook wat langer duren voor u de painting in huis heeft, u ontvangt zodra wij de painting verzenden een email met track en trace code, wij vragen u vriendelijk daar op te wachten. Mocht u de painting na 4 weken (na goedkeuring van het layout) nog de painting niet hebben ontvangen dan vragen wij u vriendelijk een mail te sturen. Voor de 4 weken geen mail sturen wij kunnen geen exacte levertijd aangeven!

Wij kunnen de foto ook voor u bewerken, bijvoorbeeld een achtergrond verwijderen of een persoon weghalen uit de foto, er is een heleboel mogelijk, wij rekenen hier géén extra kosten voor. Zet duidelijk in de mail hoe u de foto bewerkt wilt hebben.

Let goed op dat u ons de foto toestuurd! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging indien u de foto niet naar ons toe mailt! Wij zenden altijd een layout met de vraag om goedkeuring, zonder goedkeuring maken wij geen painting.

Ruilen, retouneren, geld terug:

Custom painting kunnen niet worden geruild of anderzinds verrekend worden ook niet indien de custom painting vertraging op loopt, wij zijn afhankelijk van onze leverancier en soms duurt het helaas langer dan 4 weken.

Deze paintings worden speciaal voor u met de grootste zorg gemaakt en zijn persoonlijk en kunnen daarom niet geruild worden!

Voor vragen mail naar info@diamondpaintnederland.nl (geen mail sturen met de vraag wanneer de painting binnen is, u ontvangt vanzelf een mail met track en trace code, alleen een mail zenden als het langer duurt dan 4 weken na ontvangt akkoord op de layout)

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.