Sachtler FSB 6 & Vinten 520 PT (Nieuwstaat)

Bewaar
€ 849,00
1428 x bekeken sinds
Verzendkosten vanaf € 4,50
Accessoires:
Statieven
Conditie:
Gebruikt
Website:
www.videoholland.nl/nl/sachtler-sachtler-fluid-head-fsb-6.html
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Professionele Sachtler FSB 6 Fluid Head in onberispelijke nieuwstaat (zie afb) welke maar zeer weinig gebruikt werd (zelfs niet buiten de eigen woning) gaat in verkoop omwille van niet gebruik!
De perfecte oplossing voor de Videograaf, Fotograaf welke zijn gelijke op de werkvloer niet kent en er maar een kleine test nodig is om u te overtuigen over zijn gebruikersgemak en superieure kwaliteit, met minder woorden gezegd beter in zijn klasse bestaat niet en word apart verkocht aan de VASTE prijs van €740 !
Iedereen is na onderlinge afspraak welkom om mijn bewering over zijn nieuwstaat visueel waar te nemen en uiteraard te testen!
Verzending liever niet maar indien toch gewenst verzekerde verzending en alle risico v/d koper!
Betaling cash bij afhaling en overschrijving bij verzending!
Een bijpassend statief (Vinten Pro-Touch 520 PT met Manfrotto vloersprijder, Manfrotto midlevelsprijder, Manfrotto ball 520-75mm plus rubber voeten en draagtas) eveneens in onberispelijke nieuwstaat (zie afb) heb ik ook in aanbieding en word eveneens apart verkocht aan de VASTE prijs van €240 of alles in een verkoop (statief plus kop en alle extra's) aan de VASTE prijs van €849 !

ZIE OOK MIJN ANDERE ZOEKERTJES !!!!

Mvg, Laurent

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 19 maart 2011
  • Borgloon Hoepertingen (Limburg)
  • **** *27363
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.