sony hdr-td20 full hd en 3d

Bewaar
Prijs o.t.k.
44 x bekeken sinds

Kenmerken

Merk:
Sony
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

De 3D-camcorder heeft 2 Sony G-groothoeklenzen met een diafragma van f/1,8-3,4. Daarnaast is er ook een dubbele sensor en dubbele processor om de snelheid en kwaliteit van de beelden te waarborgen. Het 3,5 LCD-touchscreen is ook uitgevoerd in 3D, zodat je de beelden meteen kunt terugkijken, zonder gebruik van 3D-bril. Ondanks het feit dat de TD20 echt een dedicated 3D-camcorder is, kan je ook filmen in 2D. Hiervoor zijn verschillende handmatige features beschikbaar, waaronder scherpstelling, witbalans, diafragma en sluitertijd. Ook het geluid heeft een prominente plaats gekregen tussen de features. Het gevoelige microfoon-ontwerp met Closer Voice en windruisonderdrukking legt de geluiden vast in 5.1-kanaals surround sound.

In prima staat een camcorder met inwendige harde schijf 64 GB. Maakt video-opnamen in HDTV of in 3D. Op scherm kan men in 3D direct de opnamen bekijken zonder hulpmiddelen.
20.4 megapixels. Heeft 10X zoom en 12X tot 17X extra zoom.
Extra opslag met SD-geheugenkaart.
Ontzettend leuke opnamen in 3D gegarandeerd.

geleverd met oplader

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.