sony alpha nex-5t body (nex 5)

Bewaar
Prijs o.t.k.
158 x bekeken sinds

Kenmerken

Merk:
Sony
Conditie:
Nieuw
Megapixels:
8 of meer

Omschrijving

Nieuw fototoestel, komt van een stockverkoop.
Kleur: grijs

De Sony Alpha NEX 5T systeemcamera is een compacte spiegelloze camera met een 16.1 megapixel APS-C CMOS sensor. In combinatie met de BIONZ beeldprocessor produceert de camera hoge resolutie foto's en video's. Het ISO bereik loopt tot 25600, zo presteert de camera ook onder slechte lichtomstandigheden goed. In de Speed Priority Continuous mode haalt de camera een snelheid van 10 beelden per seconde, zo hoef je niks meer te missen. In deze NEX-5T is gebruik gemaakt van het Fast Hybrid AF system wat een combinatie is van fase- en contrastdetectie. De fasedetectie zorgt voor een snelle focus bij bewegende onderwerpen, de contrastdetectie zorgt voor scherpte en detail.

Om de camera te bedienen is er een kantelbaar 3" LCD touchscreen. Het touchscreen en de menustructuur zorgen voor een intuïtieve besturing. Ook beschikt de camera over verschillende fotografische effecten, Auto HDR modus, Auto Object Framing en de mogelijkheid om met andere apparaten te verbinden via Wi-Fi en NFC.

Sony NEX 5

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.