camcorder sony hdr-tg3 hd

Bewaar
€ 80,00
54 x bekeken sinds
Verzendkosten vanaf € 4,50

Kenmerken

Merk:
Sony
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Ik heb de camera amper gebruikt en hij ligt al jaren in de kast, dus hij is zo goed als nieuw.

De Sony HDR-TG3 HD is een camcorder om mee te pronken. Dit is niet alleen om zijn strakke en stijlvolle uiterlijk. Sony heeft flink uitgepakt met deze camcorder. De HDR-TG3 HD is een combinatie van verbeterde successen en uitbreidingen van hoge klasse. De BIONZ-processor is weer verantwoordelijk voor de beeldkwaliteit en de snelheid van de HDR-TG3. En de Carl Zeiss Vario-Tessar-lens zoomt weer met overtuiging. 10x optische zoom is genoeg om u met uw neus op de feiten te drukken. De beeldkwaliteit mag natuurlijk niet achterblijven, dit doet u in HD-kwalteit. En gelooft u het als u de grootse Sony HDR-TG3 HD zo in uw broekzak laat glijden?

2,3 megapixel foto's tijdens het filmen
Het compacte uiterlijk van de Sony HDR-TG3 HD camcorder is te danken aan het opnamesysteem. U bewaart uw filmpjes op een geheugenkaart. U raakt dus geen onnodige ruimte kwijt aan disks of bandjes. Naast videobeelden in de beste kwaliteit maakt de HDR-TG3 ook foto's. Met een 4,0 megapixel beeldsensor bent u verzekerd van hoge kwaliteitsfoto's. Zelfs tijdens het filmen kunt u foto's maken. U levert dan wel 1,7 megapixels in, maar u mist geen moment meer. Ook deze worden opgeslagen op een geheugenkaart. Voor een heldere kijk op uw prestaties is deze camcorder uitgerust met een 2,7-inch Clear Photo LCD Plus-touchscreen. Is dit niet groot genoeg naar uw zin, hang uw HDR-TG3 dan via de HDMI-aansluiting aan een HDTV.

Groots in gebruiksgemak
De Sony HDR-TG3 HD heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Om vooral niets te missen is de camcorder in no-time uit zijn slaapstand te halen. Net als de digitale camera's van Sony heeft hij gezichtsherkenningstechnologie. De camcorder weet wanneer hij mensen in het vizier heeft, waarna de beste instellingen gekozen worden om perfect scherpe, levensechte opnamen van deze personen te maken. D-Range Optimiser past automatisch de belichting en het contrast aan. En x.v.Colour-modus houdt de kleuren scherp in de gaten. Alle opnamen zijn gemakkelijk weer terug te vinden in de gebruiksvriendelijke index op het touchscreen.

5.1. Dolby Surround sound
Natuurlijk kan het geluid niet achterblijven. Uw home cinema systeem wordt niet tekort gedaan. Vijf aparte microfoons nemen geluid op van diverse richtingen en creëren hiermee 5.1. Dolby Surround geluid. Een zoommicrofoon haalt zelfs de kleinste klanken uit de lucht. Al deze technologie wordt goed beschermd door de titanium behuizing. Een krasbestendige coating zorgt dat uw juweeltje mooi blijft glanzen. Want zeg nu zelf, de prachtige Sony HDR-TG3 HD camcorder stopt u niet zomaar weg. Het is, net als zijn prestaties, een lust voor het oog

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.