OPGEPAST - Oplichter via KURT of ander profiel op 2de hands

Bewaar
N.v.t.
233 x bekeken sinds

Kenmerken

Genre:
Komedie
Conditie:
Gebruikt

Omschrijving

De persoon met het profiel KURT werkt met het email-adres woutjur@hotmail.com onder de naam Jurgen Wout en het rekeningnr BE04 3200 1065 6431.
Ik bood op een dvd - box Lili en Marleen die hij dubbel had en hij ging natuurlijk direkt akkoord met mijn bod.( eigenlijk te mooi om waar te zijn, ik had beter moeten weten ) Hij vroeg me deze som over te schrijven op bovenstaand rekening nr. Eénmaal hij het betalingsbewijs had ontvangen liet hij niks meer van zich horen.

Ik denk dan ook dat hij per oplichting een nieuw profiel aanmaakt.
Na enig googlewerk zag ik dat ik wel degelijk werd opgelicht.

Mag ik vragen dat andere mensen die slachtoffer werden van deze oplichters , ook klacht indienen bij de politie. Enkel op deze wijze
kunnen internetfraudeurs aangepakt worden.

PS : vandaag werd er weer een gelijkaardig zoekertje geplaatst, dit keer onder het profiel van een vrouw , toevallig actief sinds 06/09/2018 en heel waarschijnlijk met een ander email-adres. Ik heb 2de hands hierop gewezen.
Wees voorzichtig met de aankoop van dvd - boxen en vraag of je de box kan afhalen. Indien je dit niet kan stort niks en dien klacht in.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 12 november 2013
  • Roosdaal Pamel (Vlaams-Brabant)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.