OPGELET, oplichting met dvd boxen Lili en Marleen en andere

Bewaar
N.v.t.
234 x bekeken sinds

Kenmerken

Genre:
Komedie
Conditie:
Gebruikt

Omschrijving

Omschrijving
OPLICHTING :
De persoon die werkt met het profiel KURT met het email-adres woutjur@hotmail.com onder de naam Jurgen Wout en het rekeningnr BE04 3200 1065 6431 is een oplichter.
Ik bood op een dvd - box Lili en Marleen die hij zogezegd dubbel had en hij ging natuurlijk direkt akkoord met mijn bod.( eigenlijk te mooi om waar te zijn, ik had beter moeten weten ) Hij vroeg me deze som over te schrijven op bovenstaand rekening nr. Eénmaal hij het betalingsbewijs had ontvangen liet hij niks meer van zich horen.
Na enig googlewerk zag ik dat ik wel degelijk werd opgelichten dat hij al veel mensen heeft opgelicht.
Ik denk dan ook dat hij per oplichting een nieuw profiel aanmaakt.
Eergisteren werd er weer een gelijkaardig zoekertjeLili en Marleen geplaatst, dit keer onder het profiel van EVI HOFKENS, dit profielwerkt met reknr BE71 0636 2413 0569 en email evihofkens@outlook.be , toevallig actief sinds 06/09/2018. Ik heb 2de hands hierop gewezen en ze hebben tot 2 keer toe het zoekertje van de bedrieger moeten verwijderen. De box kon natuurlijk ook niet afgehaald worden.
Momenteel word er een zoekertje aangeboden met de box Lost , met recent profiel en er komt geen antwoord als je vraagt om de box af te halen.
Wees daarom uiterst voorzichtig met de aankoop van dvd - boxen , zeker als het profiel pas
is aangemaakt en ga de boxen kan afhalen als het kan. Indien je dit niet kan stort niks en kies voor een eerlijke verkoper.
Momneteel word er een zoekertje aangeboden met de box Friends , met recent profiel en geen antwoord als je vraagt om hem af te halen.

PS : Merkt U een uiterst aanlokkelijk zoekertje met een profiel dat pas is aangemaakt, verwittig dan 2 de hands met de knop MELD MISBRUIK.

Mag ik vragen dat andere mensen die slachtoffer werden van deze oplichters , ook klacht indienen bij de politie en dit daarna melden op Meldpunt Belgie.be.
Banken werken samen met dit meldpunt en weten dus bijna onmiddelijk dat de houder van een rekening geld ontvangt van criminele activiteiten en kunnen de gegevens van de houder overmaken aan de politie.
Enkel op deze wijze kunnen internetfraudeurs die met onze zuur verdiende centen gaan lopen aangepakt worden . Ik moet werken voor mijn centen, dat zij dat ook doen.

PS : Tip voor 2de hands: vraag een copij van de identiteiskaart bij het aanmaken van een profiel en van bestaande profielen; weer diegenen van de site die dit niet willen geven, zo zullen niet alle maar veel misbruiken worden uitgesloten.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 12 november 2013
  • Roosdaal Pamel (Vlaams-Brabant)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.