daikin stylish : ftxa20at - ftxa25at - ftxa35at - ftxa50at

Bewaar
€ 1.260,00
124 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Airconditioning
Conditie:
Nieuw
Website:
www.airco-ropa.be

Omschrijving

Airco-Ropa : Saving Energy

Specialist in Airconditioningen en Warmtepompen

Nieuw Daikin Stylish Houtkleur R32 A+++

FTXA20AT : 35m³ : 2.0kw = 1260 euro incl btw
FTXA25AT : 60m³ : 2.5kw = 1325 euro incl btw
FTXA35AT : 100m³ : 3.5kw = 1500 euro incl btw
FTXA42AT : 125m³ : 4.2kw = 1730 euro incl btw
FTXA250AT : 150m³ : 5kw = 1985 euro incl btw

Prijzen excl plaatsing ! Plaatsing en toestel kan aan 6% als huis ouder is als 10jaar.
Dit door onze Stekmonteurs.

Meer informatie : mail of bel ons even 0477 58 30 65
of bekijk onze website

Eigentijdse vormgeving
› Gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende kleuren (wit, zilver en houtkleur) › Afgeronde hoeken creëren een onopvallend en ruimtebesparend design › Dankzij de kleine afmetingen is dit de meest compacte unit op de markt › Het eenvoudige paneel maakt variatie in textuur en kleur mogelijk, zodat de unit perfect in elk interieur past
Intelligent en efficiënt design
› Intelligente sensoren optimaliseren de prestaties › Het Coanda-effect optimaliseert de verdeling van de kamertemperatuur › Een verbeterde ventilator staat garant voor een hoge efficiëntie met een laag geluidsniveau › Meer comfort en een hogere energie-efficiëntie dankzij een geavanceerde technologie

Het Coanda-effect
Het Coanda-effect, dat ook al werd toegepast op de Ururu Sarara, optimaliseert de luchtstroom voor een comfortabel binnenklimaat. Door gebruik te maken van speciaal ontworpen kleppen wordt een meer gerichte luchtstroom gecreëerd, die de temperatuur in de volledige ruimte beter verdeelt.
Gecontroleerde luchtvochtigheid
Een perfect comfort hangt niet enkel af van de luchtkwaliteit of de temperatuur, maar ook van de vochtigheid. Bij de Stylish-unit worden verschillende instellingen gebruikt om de ventilator en de compressoren automatisch aan te passen voor een optimaal evenwicht tussen temperatuur en luchtvochtigheid voor elke ruimte.
Verse en zuivere lucht
Stylish levert binnenlucht van de hoogste kwaliteit dankzij Daikin Flash Streamer technologie. Dit systeem verwijdert deeltjes, allergenen en geurtjes, met als resultaat een perfect gezonde binnenlucht.

Stabiele kamertemperaturen
Stylish maakt gebruik van een 'Grid Eye' sensor om de oppervlaktetemperatuur van een ruimte te detecteren, om een meer comfortabel klimaat te creëren.
Nadat de actuele kamertemperatuur is bepaald, verdeelt 'Grid Eye' sensor of de raster-oogsensor de lucht gelijkmatig over de ruimte, voordat wordt overgeschakeld op een luchtstroompatroon dat warme of koele lucht richt naar de zones waar die nodig is.

Fluisterstille werking
Stylish maakt gebruik van een nieuw ontworpen ventilator om de luchtstroom te optimaliseren voor een hogere energie-efficiëntie bij een laag geluidsniveau.
Om die hogere energie-efficiëntie te bereiken, ontwierp Daikin een nieuwe ventilator die efficiënt functioneert in de compacte behuizing van de Stylish-unit. De ventilator en de warmtewisselaar zorgen samen voor ongeëvenaarde energieprestaties, en toch zijn ze vrijwel onhoorbaar
Infrarood-afstandsbediening
Met de infrarood-afstandsbediening kan u de Stylish-unit regelen en de rendementen optimaliseren.
Daikin Online Controller
U kan de Stylish-unit ook regelen met uw smartphone. Maak verbinding met een Wi-Fi netwerk en download de Daikin Online Controller app voor een optimaal binnenklimaat.

De voordelen van de Stylish-unit
› Een compact en functioneel design, geschikt voor elk interieur › A+++ voor verwarming en koeling › Een hogere energie-efficiëntie en een lagere milieu-impact dankzij koelmiddel R-32 › Nieuwe technologieën staan garant voor de ideale kamertemperatuur
› Een verbeterd ventilatorconcept zorgt ervoor dat de unit onhoorbaar functioneert › Eenvoudige besturing met de Daikin Online Controller › De Flash Streamer technologie zorgt voor frisse, gezonde lucht

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.