Kraftwelle grijs Gereedschapswagen gereedschapskar 7 ladevol

Bewaar
€ 550,00
8705 x bekeken sinds
Type gereedschap:
Gereedschapskisten
Conditie:
Nieuw
Merk:
Overig

Tel 0031634393842

Sale!! Met factuur,gratis levering (betalen bij levering) en 2 jaar waarborg!

7 laden en 7 gevuld

Met krachtdoppen

Er zijn aanbieders die zeggen kraftwelle of andere merken maar ze verkopen u merkloos gereedschap (m.u.v.ratels)in plastic modules en geen torx schroevendraaiers en schroevendraaiers met rubberen handvaten bij krafwelle zijn alle doppen,schroevendraaiers (met kunstof handvaten) tangen,bits etc... voorzien van de naam kraftwelle!!! Wanneer geen naam (merkloos) krijgt u slechte kwaliteit.


met hardschuim
modules/inlays model 2016 - 1607

compleet nieuwe kraftwelle germany kar met kraftwelle germany gereedschap

voor inhoud zie foto.

Kwaliteit schroevendraaiers uit 1 stuk gemaakt met hard kunstof extra grip handvaten,ook hamer of sleutel te gebruiken op de schroevendraaier

meest complete doppenset !!!! Met gebogen ratels met korte en lange doppen,uitgebreide bit set met inbus/torx/veeltand/ribe ,steekringratels, t-sleutels inbus sleutels tangen (torx)-schroevendraaiers hamer enz.

Al het gereedschap ligt in hard schuim modules alle lades hebben stalen vergrendelingen in de handvaten

laden en opbergkastje kunnen allebei op slot

Wielen zijn geremd. Dit is de compleetste kar met 7 laden en 6 gevuld het gaat hier om een kraftwelle kar met ook kraftwelle germany gereedschap, en geen merkloos imitatie gereedschap!! Zie ook fotos voor de orginele merknamen dus ook merknamen in alle doppen,ratels,schroevendraaiers,tangen,ringratels,enz.

U kunt mailen,bellen,sms,whatsappen

-

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.