kunststof dakpanplaat en nok

Bewaar
€ 3,90
6301 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Dakpannen
Conditie:
Nieuw
Website:
www.simple-rooftile.com

Omschrijving

De dak- en nokpannen van Simple-Rooftile zijn volledig vervaardigd uit HDPE, een van de meest duurzame kunststoffen. Simple-Rooftile is één van de enigen in Vlaanderen die werkt met dakpannen die voor 100% bestaan uit deze kunststof. De voordelen van deze kunststof zijn de brede inzetbaarheid, de lange levensduur, de lage kostprijs én de geringe milieuaantasting. De dakpanplaten van Simple-Rooftile kunnen perfect gerecycleerd worden tot een herbruikbare kunststof.
Verder zijn de kunststoffen dakpanplaten vochtafstotend, Uv-bestendig en zijn ze bestand tegen de grillen van moeder natuur.
Per vierkante meter heeft men 5 dakpanplaten nodig. Ze zijn snel en eenvoudig te plaatsen met nagels, schroeven of nietjes. Dankzij het lichte materiaal is een zware dakconstructie niet nodig, wat de simple-rooftiles ideaal maakt voor tuinhuisjes of afdaken.
De Simple-Rooftiles zijn verkrijgbaar in het zwart, terracotta of doorzichtig.
Verpakking per 2 m² (= 10 stuks)

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 16 november 2014
  • Diepenbeek (Limburg)
  • *****64496
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.