Kattinnen Pino en Clarissa, Moerbeke-Waas

Bewaar
€ 160,00
574 x bekeken sinds

Kenmerken

Ras:
Europese Korthaar
Erkenningsnummer:
HK30405152
Geslacht:
Vrouwtje
Leeftijd:
>3 jaar

Omschrijving

Deze 2 zusjes (5j) werden eerder deze week weggehaald bij een dame in Sint-Niklaas. Hun baasje was overleden en de buurvrouw had hen in huis genomen, maar kon er eigenlijk zelf niet voor zorgen. We kregen de melding dat Clarissa kerngezond was en Pino chronisch niesziek zou zijn. Maar eigenlijk hebben ze allebei enorm veel moeite met ademen, maar dat was niet onlogisch gezien het huis waar ze verbleven vol met sigarettenrook hing.. Daarbovenop lijkt Pino haar ene oogje ook niet volledig in orde te zijn. We twijfelen nog of de chronische niesziekte wel effectief chronisch is, of dat het gewoon door een gebrek aan de juiste en consequente opvolging van medicatie ligt. Time will tell ;) Ze krijgen nu de nodige AB en wat extra supplementen en vitaminen om hun te helpen aansterken.

De eerste dagen hebben ze zich wat verstopt en waren ze een beetje op onze hoede. Maar ondertussen zijn ze al goed op hun gemak en genieten ze van de rust en knuffels. Van kindjes hebben ze ook helemaal geen schrik.

We zoeken voor hen een thuis waar ze samen kunnen blijven.

Ze vertrekken steriel, gechipt, gevaccineerd, getest voor FIV/FELV, ontwormd en ontvlooid.

​Mensen met interesse mogen alvast de vragenlijst invullen en een mailtje sturen naar kattenopvangwaasland@gmail.com
https://www.docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDZri9dr2zvSC0Xf_ev_-ECM_2ThcxAMhAyGaUSfHKRA57tg/viewform

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.